Top 5 kihagyhatatlan akció a  2020-as Steam Summer Sale-en

Top 5 kihagyhatatlan akció a 2020-as Steam Summer Sale-en

Kihagyhatatlan ajánlatokból most sincs hiány.

Szerver összeomlások nélkül sikeresen vette kezdetét a 2020-as Steam Nyári Vásár, ami minden évben elhozza a legnagyobb akciókat a világ legnagyobb online videójátékos áruházában. Az alábbiakban öt olyan akciót találtok, amire érdemes lecsapni a Summer Sale alatt.

DOOM Eternal (-50%)

A DOOM sorozat legújabb féláron hazavihető, ami kifejezetten jónak számít a 20-30%-os leárazások fényében. Sokan panaszkodnak arra, hogy nem elég változatos, sőt kifejezetten monoton a játék több tucat óra után, de bőven megéri az árát. Egy véres, humoros, hamisítatlan DOOM élmény vár azokra, akik nem sajnálnak valódi pénzt költeni videójátékokra.

Outer Wilds (-30%)

Végre Steamre is megérkezett 2019 egyik legjobb játéka. Rengeteg díjat söpört be az Outer Wilds, ami annak ellenére nagy szó, hogy egy indie projektről van szó. A folyamatosan változó naprendszerben rengeteg felfedezésre váró dolog van, amit nem két perc alatt fedezhetsz fel ebben a különleges alkotásban.

Stardew Valley (-40%)

Unalmasnak tűnnek mindennap a kertet kapálni, de rengeteg tartalommal pakolták tele ezt a remek programot. Akár multiban is élvezhetitek a vidéki életet, miközben küldetések és kihívások százai várnak rátok. A pixeles grafika pont, hogy hozzáad az élményhez és nem elvesz belőle, kötelező vétel mindenkinek, ezen az áron meg főleg.

Assassin's Creed Odyssey (-67%)

Már csak hónapok vannak hátra az AC Valhalla megjelenéséig, de a hellén világ több száz órányi akció bőven kitölti a várakozással töltött időszakot. Érdemes a Gold Editiont választani, mivel az tartalmazza a Season Passt, vagyis az összes extra DLC-t, ami tovább bővíti az amúgy sem kicsi univerzumot.

This War of Mine (-75%)

A háború borzalmait kevés játék tudja annyira hitelesen bemutatni, mint a 11 bit studios zseniális alkotása. Valódi sorsokról dönthetsz minden egyes nap, egyetlen célod, hogy valahogy túléld a megpróbáltatásokat. Kereskedhetsz, gyűjtögethetsz, sőt akár emberi életeket is kiolthatsz azért, hogy a napi ételadagodat valamilyen módon megszerezd. Kihívásban bővelkedik a This War of Mine, de önmagában az atmoszféra és a megvalósítás is megéri az árát.

Az összes akciót itt találjátok, jó vadászatot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!