Aquaman témája is több lehet, mint egy skin, saját POI-t kaphat a jövőben

Aquaman témája is több lehet, mint egy skin, saját POI-t kaphat a jövőben

Ráadásul a mindenki által jól ismert Atlantis érkezhet a Fortnite világába.

Az Epic Games rendesen átformált a Fortnite térképét a Season 3 során, ha csak az érintett terület méretét nézzük, akkor még sosem változott ennyit a térkép egy szezonváltás alkalmával. Mostanra már talán mindenki megbarátkozott a tengerrel, viszont az Epic Games is elárulta, hogy idővel szépen elkezd csökkenni majd a vízszint. Például a vezethető autók is ekkor jelennek majd meg.

A vízszint csökkenése azonban más dolgokat is hoz majd magával, a leakerek információi szerint egy teljesen új POI is előkerül majd.

További fájlnevek felbukkanásával kiderült, hogy ez a jelenleg víz alatt lévő, így elérhetetlen terület akár Atlantis is lehet.

Szerencsére ezúttal nemcsak fájlnevek, hanem egy sor hanganyag is a rendelkezésünkre áll.

Tekintve, hogy az idei szezon különleges karaktere Aquaman, így mindez egyáltalán nem elképzelehtetlen. Atlantis, az elsüllyedt város történetét már valószínűleg minden ember ismeri, a 2018-ban kiadott Aquaman című film pedig újfent a vászonra helyezte.

A leakerek információja szerint a vízszint július elsején csökken majd egyet, tehát ez a folyamat is elindul hamarosan, idővel pedig kiderül, hogy valóban Atlantis érkezik-e.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!