Hol van a legtöbb láda és merre lehet a legtöbb jármű? - Hova érdemes ugrani

Hol van a legtöbb láda és merre lehet a legtöbb jármű? - Hova érdemes ugrani

Van olyan helyszín, ami maradt, de az újak közül is vannak vonzóak bőven.

Ahogy múlik az idő és a Season 3 kezdete óta a játékosok egyre több energiát fektetnek a játékba, egyre inkább kirajzolódik, hogy hova érdemes ugrani, hogy hol lehet a leggyorsabban jó cuccokat szerezni vagy merre találunk leghamarabb valamilyen járművet. Persze sokan még mindig ragaszkodnak az előző szezon megszokott helyeihez, de van ami eltűnt és van olyan is, ami víz alá került. Viszont kaptunk újdonságokat is, új helyszíneket, amik bizony igencsak jövedelmezőek, ha valaki odaesne.

Catty Corner és Fortilla nagyon is vonzó lehet, hiszen mindkét helyen találunk Vaultot, ami bizony tele van a legjobb cuccokkal és az tuti, hogy onnan könnyen fel lehet szerelkezni. Mondjuk az már más kérdés, hogy közben nem lő-e hátba minket valaki. De mi a helyzet a pontos adatokkal, hol van a legtöbb chest vagy merre van a legtöbb járgány. A Lootlake.info oldalának segítségével már van annyi adatunk, amiből elég biztosan meg lehet mondani, miből mennyi is van a különböző helyszíneken. Ezek alapján Misty Meadows még mindig vezet 45 ládával, de ezt szorosan követi Catty (37) és Fortilla (31). A többi helyszínről az alábbi képen találtok további infót.

Ha viszont inkább járművekre fáj a fogatok, akkor már más a helyzet. Fortilla itt már vezet, hiszen akár 15 motorcsónak várja a játékosokat, sőt akár helikoptert is behúzhatunk erre. Persze, ha Fortilla egy picit túlzsúfolt lenne, akkor mindenképpen érdemes szerencsét próbálni Sandy Shores partjainál vagy a Frenzy Farm közelében.

Azt persze hozzá kell tenni, hogy mindenkinek megvan a kedvenc helye, van aki inkább beéri kevesebbel a játék elején, csak hagyják békén lootolás közben. De olyan is akad bőven, aki szívesen ugrik bele az akció sűrűjébe. Illetve a fenti adatok nem jelentik azt hogy mindig ennyit találtok majd, lehet kevesebb láda kerül játékba, a fenti számok a maximumot mutatják.

Ti merre szoktatok kezdeni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!