Megérkezett a nyár a Fortnite-ba is, indul a Summer Splash esemény

Megérkezett a nyár a Fortnite-ba is, indul a Summer Splash esemény

Kisebb hype-pal ugyan, mint tavaly, de azért most is elérkezett a nyári esemény ideje, és szerencsére nem csak skinekkel készül az Epic.

Tavaly nyáron egy igen rendhagyó, két hetes eseménnyel, a 14 days of Summerrel készültek a Fortnite fejlesztői, ekkor ugyanis az Epic irodája bezárt, és mindenki elment szabadságra, a játékosoknak pedig itt hagytak egy zsák tartalmat. A 14 nap során számos jutalmat lehetett bezsebelni, folyamatosan érkeztek a jobbnál jobb játékmódok, illetve minden nap volt egy ideiglenesen unvaultolt fegyver is. Nos, ez a nyár sem fog elmúlni event nélkül, de egyelőre úgy tűnik, hogy ennyi minden most nem vár a játékosokra.

Az Epic Games nemrég bejelentette a Summer Splash eseményt, amely első sorban LTM-ekre fog épülni.

Mostantól egészen a harmadik szezon végéig sokak által kedvelt LTM-ek fognak cserélődni, mint például a Fog of War (régi nevén Sneaky Silencers), Close Encounters, Unvaulted, Catch!, illetve érkeznek majd újak is, viszont az eddig ismertekben is lesz egy-két újdonság. Skinek terén is lesz kínálat, ide is visszatérnek olyan közkedvelt figurák, mint Summer Drift, vagy Beach Bomber, de lesznek természetesen friss darabok is.


Az esemény már elkezdődött, jelenleg a One Shot játékmódba vethetitek bele magatokat, az első nyári outfit pedig Surf Witch!

Jó játékot mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!