Máris lekapcsolták két játékmódját a free-to-play shooternek

Máris lekapcsolták két játékmódját a free-to-play shooternek

Nem ilyen kezdésről álmodtak a fejlesztők.

Radar alatt futott be az Amazon saját fejlesztésű, ingyenesen játszható többjátékos lövöldéje, de máris aggasztó hírek érkeztek a Crucible háza tájáról. A népszerű webáruház első nagyobb projektje a VALORANTtal gyakorlatilag egy időben érkezett meg, de nem sokan kapták fel a fejüket arra, hogy újra csapatban kell felülkerekedni az ellenfeleken. Nem sokkal az indulás után máris lekapcsolták a három játszható módból a kettő legnépszerűtlenebbet, hogy a maradékból hozzák ki a maximumot.

A Heart of the Hive nyerte el a leginkább a gamerek tetszését, ezért ezt tartották meg a fejlesztők. A HotH lényege, hogy a játékosok csapatokba verődve gyűjtsék be az aratókat, majd harcoljanak a kaptár szörnyei ellen. Mindent elárul, hogy egy olyan opcióban bíznak a leginkább a játékosok, amelyben az NPC-k szerepe erőteljesen felértékelődik. A 18 fős, kizárólag duóban tolható battle royale módja egyelőre kikerült a Crucible-ből, egyelőre átmenetileg. 

A háttérben munkálkodó csapat azon dolgozik nagy erőkkel, hogy valahogy megoldják az AFK-ok jelentette problémát, valamint javítsanak a voice chaten, a mini-mapon, a pingelési rendszeren és a feladás opción. Rengeteg tennivaló akad még, de pont erre való az előszezon, ahogy azt a projekt vezetője, Colin Johansson is elmondta. Hamarosan befut majd a roadmap is, amiből kiderülhetnek a jövőre vonatkozó tervek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!