Hamarosan érkezik a Battle Pass második szezonja!

Új Bounty felszerelések, 3D stílusok, parancsnokok és még sok más újdonság vár a játékosokra a második Battle Pass szezonban.

A június 11-én kezdődő új Battle Pass szezon újabb jutalmakkal kecsegtet, amiket egészen szeptember 8-áig bárki megszerezhet, aki kellő aktivitással veselkedik neki a World of Tanks virtuális csatatereinek kihívásaihoz. A nyeremények többek között szerepelnek új Bounty felszerelések, 3D álcastílusok, egyedi parancsnokok és sok más egyéb játékbeli bónusz.

A Battle Pass rendszer gyakorlatilag ugyanolyan maradt, mint az előző szezonban, annyi eltéréssel, hogy ebben a szezonban a TVP T50/51 és az M48A5 Patton a két húzó harckocsi, így egyedi stílusokat is ezekhez a tankokhoz szerezhetünk. Továbbá két új Bounty felszerelést is behúzhatunk, így egy fejlesztett optikával és stabilizátorral is gyarapíthatjuk arzenálunkat.

M485A Patton stílus

TVP T50/51 stílus

Lényeges, hogy amennyiben kiváltjátok kiváltjátok a fejlesztett Battle Pass-t, úgy visszamenően is megkapjátok az addig teljesített szintekért járó extra jutalmakat, így nyugodtan megvárhatjátok a szeptembert, és annak függvényében aktiválhatjátok ezt a bónuszt, hogy érdemben visszajön-e a ráfordított arany ára, -természetesen június 11-éig ugyanez igaz az első szezon fejlesztettjére.

Szerintetek feldobta a WoT-ot az idén bevezetett Battle Pass rendszer? Tervezitek, hogy kiváltjátok a fejlesztett Battle Pass-t a második szezonban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.