Óriásit bukott az ingyenes lövölde, megy is vissza zárt bétába

Óriásit bukott az ingyenes lövölde, megy is vissza zárt bétába

Egy darabig nem lehet majd beszerezni a problémákkal küszködő shootert.

Kifejezetten rossz időpontban sikerült kiadnia az Amazonnak az első saját fejlesztésű, kifejezetten asztali számítógépekre készült videójátékát. A Crucible-nek a startja annyira katasztrofálisra sikerült, hogy azonnal le kellett kapcsolni két játékmódot is a háromból, azonban a lavina itt még nem állt meg.

A teljesen ingyenesen játszható csapat alapú lövöldözés megpróbáltatásai nem értek véget az elmúlt napokban sem, ezért a fejlesztők nemes egyszerűséggel úgy döntöttek, hogy az 1.0-s verziót leveszik a Steam kínálatáról és zárt béta szakaszba léptetik vissza a programot. Ennek értelmében még a mai nap 18:00-ig Steamen behúzhatjátok a játékot, de utána csak a játék saját oldalán tudtok jelentkezni a béta tesztelésre. A Crucible mögött álló Relentless Studios annak ellenére próbálja tartani magát a roadmaphez, hogy bétában játszhatnak tovább a playerek.

Colin Johanson, a Crucible franchise első embere elárulta, hogy a játékosok gyakorlatilag semmit nem vesznek észre majd abból, hogy nem az 1.0-s verzióval játszanak, hanem a bétával. Ami biztos, hogy gamereket is hálóval kell összefogdosnia a fejlesztőknek, akik még megpróbálnak egy utolsó esélyt adni a Crucible-nek. Az elmúlt 24 órában 183 egyidejű játékos volt Steamen, de egész júniusban az átlagos játékosszám nem érte el a 361-et, ami borzalmas statisztikának számít egy ekkora volumenű játéknál. A Crucible-ön dolgozó programozók továbbra is kérik a közösség segítségét, hogy egy tényleg minden tekintetben 2020-ban kiadható alkotás kerülhessen ki a kezeik közül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!