4200 Ft helyett ingyen: Játssz a színekkel!

4200 Ft helyett ingyen: Játssz a színekkel!

Ezúttal egy nagyon színes platformer vár arra, hogy ingyenesen tegyél vele egy próbát.

Sokak nagy bánatára a Conan Exiles rejtélyes módon lekerült az Epic Games Store eheti ingyenes játékai közül, de nem kell rögtön a kardodba dőlni, ugyanis a Hue kárpótol a csalódásért. Limitált ideig egy indie platformert tölthettek le, amiért egyetlen forintot sem kell fizetni.

Hue

A Fiddlesticks fejlesztőcsapat rengeteg díjjal jutalmazott alkotásában viszonylag egyszerű a dolgod. A színek váltogatásával le kell küzdened minden akadályt, ami az utadba kerül. Az egyedi vizuális elemek és a játék a színekkel egy olyan extrát jelent, ami kifejezetten izgalmas újdonságnak hat a nagyon zsúfolt műfajban. Egyszerre tűnik pofonegyszerűnek, miközben a következő pillanatban már megdolgoztatja a szürkeállományod.

 

Sajnos az Epic Games Store azt nem árulta még el, hogy a korábban beígért Conan Exiles-szal mi a helyzet, de remélhetőleg előbb-utóbb felkerül majd a kínálatba, mert egyre többen követelik az Epicen az elmaradt címeket. A The Escapists 2-re még egy hetet várnod kell, de legalább sikerült kijavítani a hibát az EGS-en, ami miatt nem tudták időben szétosztani a gamerek között. A Huét július 9-én 17:00-ig adhatod hozzá ingyenes az Epic könyváradhoz, még ma húzd be a játékot, nehogy lemaradj róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!