Folytatódik az ESL Summer Cup Series! - A csapatod készen áll már?

Folytatódik az ESL Summer Cup Series! - A csapatod készen áll már?

Teljesen ingyenes a nevezés és profi környezetben gyakorolhattok amatőr csapatként!

Lassan, de biztosan elérkezünk a nyár legnagyobb CS:GO versenyéhez, az ESL One: Kölnhöz. Hiába a Major tornák, sok játékos a kölni versenyt várja minden évben, ez az egyik legfontosabb a csapatok számára. De mi a helyzet a jövő nagy CS:GO játékosaival, akik még csak most csak most ismerkednének a versenyzéssel?

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Szerencsére ők sem maradnak ki a jóból, hiszen itt az ESL Summer Cup Series. Az ESL Magyarország szervezésében négy héten keresztül megy a küzdelem, ami kifejezetten az amatőr játékosokat célozza meg. Ha fejlődni szeretnétek, megismerni a versenyzés hevét, hangulatát és megbarátkozni az ESL remek platformjával, akkor ne keressetek tovább, ez a ti kupátok!

Hasonlóan a tavaszi felvonáshoz, most is minden héten új verseny van, minden héten lehet gyűjteni a pontokat, hogy aztán bekerüljetek az összesített legjobb három csapat közé. Rendszeres versenyzési és fejlődési lehetőséget nyújt a kupa, amin persze a jutalmazás sem marad el. Minden héti verseny után 7 napos ESL Prémiumot kap a legjobb csapat, minden játékosa, a kupasorozat végeztével pedig a top 3 alakulatot díjazzák.

A nevezés teljesen ingyenes, tehát legrosszabb esetben is jól érzitek majd magatokat a csapattal, megnézitek mit is tudtok a többi amatőr magyar ötös ellen. A kupasorozat második versenye ma este 6 órától kezdődik, erre ha gyorsak vagytok, akkor ITT tudtok nevezni, a jövőbeli versenyeket pedig ITT találjátok.

Sok sikert minden nevező magyar alakulatnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!