Hirdetés

Csúszik a Crysis Remastered megjelenése a kiszivárgott trailer miatt

Hiába a kiszivárgott előzetes, úgy tűnik mégsem július 23-a a Crysis Remastered megjelenésének hivatalos dátuma.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 – BIG vs Team Spirit

Hirdetés

Mégsem kezdhetjük meg kalandjainkat a Crysis Remasteredben július 23-án, hiszen a rajongók ízekre szedték a kiszivárgott előzetest. Bizonyos hozzászólások egyenesen a 2007-es verzióhoz hasonlították, csak éppen a legalacsonyabb grafikai beállításokkal. A nyomás hatására a Crytek úgy döntött, hogy eltolják a megjelenés időpontját.

A kiadó egy közleményt is publikált hivatalos Twitter oldalán, amiben arra hivatkoznak, hogy minél minőségibb végterméket szeretnének kiadni a kezeik közül, továbbá megemlítik, hogy nemcsak a játék megjelenésének, hanem a hivatalos előzetes és az előrendelés időpontját is eltolják minden platformon, -kivéve Switchen, mivel ott az előrendelések már megkezdődtek.

A Crytek körültekintő fellépése mindenképp bizakodásra adhat okot. Ahogy a fejlesztők fogalmaztak, az extra időt arra fordítják, hogy egy olyan alkotást hozzanak létre, ami képes felnőni a Crysis játékok rajongóinak elvárásaihoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • nagyonjo33 3 hónapja
    Ez nekem elég furán hangzik. Ugyanezt képzeljük már el mondjuk az autóiparban. Kiszivárog a legújabb BMW-ről egy trailer, ezért a gyárban dolgozóknak több idő kell hogy elkészítsék... ugye milyen hülyén hangzik
    0 0 Válasz
  • k1n0N 3 hónapja
    Én most láttam először a trailer t és nem is csodálom, nem úgy néz ki mint egy 2020 as játék
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés