Kiszivárgott néhány kép a Watch Dogs Legionből, azonnal beindultak a találgatások

Kiszivárgott néhány kép a Watch Dogs Legionből, azonnal beindultak a találgatások

A Ubisoft egyik legjobban várt játékáról derülhettek ki részletek.

Rájár a rúd a Ubisoftra, mivel a legutóbbi 30 perces Assassin's Creed Valhalla játékmenet videó túlságosan hamar került ki az internetre. Mivel módszeresen elkezdte eltávolíttatni a kiadó ezeket az anyagokat, gyakorlatilag biztosra vehető, hogy tényleg 2020 végére bejelentett játékból származnak a felvételek.

Az elmúlt órákban az AC Valhallával elméletileg egy időben érkező Watch Dogs Legion is lebukott, ugyanis négy kép került fel róla a világhálóra.

A WDL egyik legnagyobb újítása az lesz, hogy az összes NPC-t besorozhatjátok majd, ami azt jelenti, hogy bármelyikőjükből játszható karaktert "készíthettek". Velük ugyanúgy akciójeleneteket hajthattok végre, ami az első trailerből is kiderült. 

A kiszivárgott képekből kiderül, hogy a sétálás közben ki lehet azt szűrni, hogy az egyes NPC-kből milyen besorozott karaktereket készíthettek. Lesz itt kém, orgyilkos, bandatag és zsaru is. Mindegyik "class" extra fegyvereket és képességeket kap, amik segíthetnek a különböző akciók során. Ezek eltérnek attól, amit a 2019-es E3-on mutatott be a Ubisoft, ugyanis akkor csak három nagyobb classról beszéltek, az Infiltratorről, az Enforcerről és a Hackerről. Valószínűleg a fejlesztők is belátták, hogy ennél több is rejtőzik a játékban, ezért kibővítették a classokat, perkeket, kütyüket, fegyvereket és járműveket.

A Watch Dogs Legion 2020/2021-ben jelenhet meg, egyelőre még a hivatalos dátum várat magára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!