13 remek kalandjáték lehet a miénk, szinte fillérekért!

13 remek kalandjáték lehet a miénk, szinte fillérekért!

Többségében TellTale klasszikusok, de akad más ínyencség is.

Végre itt a nyár! Érdemes kihasználnunk a jó időt, de ha mégis inkább a hűvös szobában pihennénk, akkor az új Humble Bundle pont erre az alkalomra állította össze új csomagját. Ezúttal jobbnál jobb kalandjátékok vannak terítéken, köztük igazi TellTale klasszikusok.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Batman - The Enemy Within, The Walking Dead - Season 1, The Walking Dead: 400 Days, Oxenfree

Ez az első csomag a szokásos három közül és 1 eurónál többet most sem kell fizetnünk ezekért a játékokért. Ráadásul a The Walking Dead játékok közül pont a legjobb, a teljes első éved került be a csomagba. Kár lenne kihagyni.

The Wolf Among Us, Batman - The Enemy Within Shadows Mode, The Walking Dead: Michonne, The Walking Dead - Season 2

Jelenleg 6,62 euróért, azaz nagyjából 2300 forintért vihető a középső csomag, amiben már olyan kiemelkedő sztorit is találunk, mint a The Wolf Among Us. Ha csak kicsit is fogékony vagy a kalandjátékokra, akkor a TellTale alkotását mindenképpen ki kell próbálnod, de a csomag másik három darabja is szinte kötelező darab.

Heaven's Vault, Batman - The Telltale Series, Batman - The Telltale Series Shadows Mode, The Walking Dead: The Final Season, The Walking Dead: A New Frontier

13 és fél euróért lehet a miénk a csomag, ezzel viszont a Humble Summer Adventures Games Bundle össze játékát behúzzuk. Miénk lehet a TellTale-féle Batman teljes kiadása, The Walking Dead összes évada, valamint a Heaven's Vault is. Utóbbi egyébként egy fantasztikus indie játék, amit tavalyi megjelenésekor csakis dicsérni tudott mindenki.
Az ajánlatok még közel 13 napig érvényesek. Ha szeretnél sztori orientált, izgalmas játékokkal kikapcsolódni akkor a Humble Bundle új csomagja pont rád vár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!