Hirdetés

Retteghetnek a csalók? - Megérkezett a VAC frissítése

Végre mindenkinél élesedett az eddig csak tesztfázisban elérhető frissítés.

Hirdetés

Két hete kapott a CS:GO egy új béta programot, ami tulajdonképpen egy frissített VAC volt. Hosszú évek óta okoznak már rengeteg gondot a csalók, az anti-cheat frissítése pedig ellenük próbálja meg hatékonyabban felvenni a kesztyűt.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A frissítés lényege, hogy a VAC mostantól tüzetesebben, erőteljesebben figyeli a harmadik féltől származó programok használatát, adott esetben korlátozza is azt. Tehát elméletben hamarabb észreveszi a csalásokat, hatékonyabban tudja szűrni azokat. Az új frissítéssel mostantól ez az alapértelmezett beállítás mindenki számára, de van egy-két gond.

Először is, máris több fórumon olvasható és látható is egyben, hogy a patch után pár órával már pörgő aimot használó ellenféllel találkoztak játékosok hivatalos MM szervereken. Másrészt pedig jelenleg több olyan programnak is bezavar a frissítés, amiknek nem kellene.

Az egyik ilyen az OBS. Jelenleg nem használható a Game Capture beállítás, csakis a Windows Capture működik, nem fullscreen beállításokkal. A Valve ugyan létrehozott egy új indítási opciót, amivel ez megoldható (-untrusted), de ebben az esetben csökkenhet a profilunk Trust Factor értéke.

Kicsit olyan érzés ez a patch, mintha egy mesében lennénk. A Valve hozott is frissítést, meg nem is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
12 db hozzászólás
 • Zerotolerancia 1 hónapja
  Amíg nem lesz olyan szintű az Anti-Cheat rendszer, mint jelenleg a Vanguard, addig engem nem tudnak megnyugtatni ezek a hírek (sok tudatlan beveszi a parasztvakítást). Röviden és tömören: primitív az egész VAC és ezt frissítik.
  0 0 Válasz
  • Chutbert 1 hónapja Zerotolerancia
   Vanguard mellett is csalnak es ott se kellett ra sokat varni (hiaba Kernel szint), szerintem sokkal celravezetobb, ha telefonszamhoz kotik a jatekot, mint a MW-ben es mindekozben nyilvan duborogjon a hatterben valami erosebb Anti-cheat. Ha lebegf feletted, hogy bukod a telefonszamoddal valo jatekot az atlag player sokkal nehezebben veszi ra magat csalasra a profi szintet nyilvan ez nem erinti, de ugy gondolom abbol van kevesebb.
   0 0 Válasz
 • k1n0N 1 hónapja
  n1
  0 0 Válasz
 • SzilikeHUN 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • Danee231 1 hónapja
  Ideje volt már ennek.
  0 0 Válasz
 • dominikd 1 hónapja
  Meg mondom őszintén tegnap már volt megoldás az új vac rendszer ellen. Nekem is ment a csalásom szóval.. (HvH szervereken játszok nem hivatalos meccseken)
  0 0 Válasz
 • Vike 1 hónapja
  Már kellett
  0 0 Válasz
 • Sopike69 1 hónapja
  n1
  0 0 Válasz
 • VinX 1 hónapja
  alig vartam mar
  0 0 Válasz
 • Kokenya 30 napja
  Sajnos ez a VAC frissítés nem úgy sikerült, mint ahogy akarták azt a valvenál
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 30 napja
  Végre remélem sokkal jobb lesz
  0 0 Válasz
 • pu_ma__ 18 napja
  na meglátjuk mi lesz
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés