Hirdetés

Akciófigyelő: Egész hétvégén ingyenes a Tropico 6 Steamen

A világ egyik legnépszerűbb stratégiai játéksorozatának hatodik része csak rátok vár.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

A Kalypso Media égisze alatt már több zseniális játék is napvilágot látott elég csak a Commadosokra és a Patricianokra gondolni. A leghíresebb franchise-uk kétség kívül a Tropico széria, amelyben az általatok irányított banánköztársaságot kell győzelemre vezetnetek minden áron. 

Tropico 6

A Karib-tenger szigetein nem egyszerű feladat boldogulni a diktátoroknak, de szerencsére a játék minden eszközt megteremt számotokra, hogy kifejezetten jól szórakozzatok, miközben épül-szépül a birodalmatok. A sorozat életében először terjedhet ki a hatalmatok több különálló szigetre is, ahol egyedül, vagy akár négy fős multiban küzdhettek az uralomért. Mivel a leghíresebb csodák, monumentek és épületek más nemzetek kezén vannak, ezért ügynökök segítségével lophatjátok el az Eiffel-tornyot és a Szabadság szobrot egyaránt.

Természetesen nagy hangsúlyt fektet a játék a technológiai fejlődésre, a kutatásokra is, amelyek segíthetnek abban, hogy ti legyetek a világ legnagyszerűbb diktátorai. A Tropico 6 egészen vasárnap estig teljesen ingyenesen kipróbálható, sőt egy 40%-os leárazást is kapott, ami kifejezetten jó ajánlatnak számít, ha szeretnétek még többet kihozni a játékból. A 2019-es program bőven megéri azt a pár kattintást, mivel kifejezetten jó kritikákat kapott a szakértőktől és a gamerektől egyaránt. Ha még sosem hallottatok a Tropico sorozatról, akkor ez az ajánlat nektek szól!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 29 napja
    Nagyon szeretem a stratégiai játékokat
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés