Hirdetés

Frissítést kapott a VAC, jön az új LoL hős, az R6S Challenger League-ben pedig magyaroknak is szurkolhatunk

A legfontosabb e-sport hírek 2020 júliusának második hetéből.

Hirdetés

Készülőben az új patch

Már most készülődik a Riot az új, 10.15-ös patchre. Változhat a matchmaking, de Swain is komoly újdonságokra számíthat. Sok terv kering jelenleg a hős körül, amiről részletesebben a lenti cikkben olvashattok.

Jön az új hős

Lőtávolban a LoL új hőse, ám pontos kilétét még nem ismerjük. Ennek ellenére minden jel arra mutat, hogy Yone, Yasuo testvére lesz az.

Hajrá magyarok!

Átalakult a Pro League és vele együtt a Challenger League is. Magyar csapatnak ezúttal nem, de hazai játékosoknak lehet majd drukkolni! Hogy kiknek és milyen csapatoknál azt megtudhatjátok a lenti cikkből.

Új skin érkezik a VALORANTba

Tény, hogy egy egészen elképesztően gyönyörű, irtózatosan menő skint jelentett be a Riot a VALORANT legújabbikaként, de az ár elrettentő lehet. 9900 VP-be, azaz körülbelül 35 ezer forintba kerül majd az Elderflame szett.

Frissült a VAC

Végre mindenki számára elérhetővé vált a frissített VAC, ami a tervek szerint sokkal hatékonyabban veszi majd fel a harcot a csalásokkal szemben. A valóság viszont sokkal árnyaltabb ennél.

Hamis csalás terjed

A közösség egy tagja megunta a csalókat és úgy döntött, hogy ő maga leckézteti meg őket. Az eredmény több, mint pazar, ráadásul rendkívül vicces is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 21 napja
    izgalmas hét volt
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés