Hirdetés

Ingyenes és megmarad: Húzd be a Watch Dogs 2-t limitált ideig!

Mindössze néhány óráig él az akció, érdemes tehát sietned.

Hirdetés

Méltó módon szeretné megjutalmazni a Ubisoft azokat, akik kitartanak a világ egyik legnagyobb kiadója mellett. A Ubisoft Forward online konferencia elstartolt, ami azt jelenti, hogy mostantól él a különleges akció, aminek keretében megkaparinthatod teljesen ingyen a 2016-os Watch Dogs 2 teljes verzióját.

Watch Dogs 2

Mindössze annyi a feladatod, hogy jelentkezz be a Uplayen létrehozott felhasználói fiókodba, majd látogass el a Ubisoft Forward oldalára. Ha ezzel kész vagy, akkor nincs más dolgod, július 13-án megkapod a Uplay fiókodra a játék teljes verzióját, ami örökre ott is marad.

Mivel a Uplay és a Ubisoft oldala is erőteljes leterhelés alá került, a legegyszerűbb, ha a Twitch felhasználói fiókodat összekapcsolod a Uplay fiókoddal, majd ellátogatsz a Ubisoft Twitch csatornájára. A WD2-t ezzel a módszerrel is megszerezheted!

Az egyedi és szórakoztató open world, hackelős akciójáték folytatása nem lett akkora durranás, mint az első rész, de kellemes kikapcsolódásnak a mai napig tökéletes. A főszereplő Marcus Holloway, aki ezúttal is a hackelés művészetére hagyatkozhat a forgalmas San Fransisco városában. Mivel Holloway nem kispályás, ezért az egész város infrastruktúrája felett átveheted a hatalmad, ami jelentősen megkönnyíti a dolgod a küldetések során. Egyedül és kooperatív módban is rengeteg izgalmas akció vár rád, amelyek során drónokat, távirányítós autókat, sőt 3D nyomtatóval készült fegyvereket is felhasználhatsz.

Egyelőre még a Ubisoft sem árulta el, hogy meddig tart az online rendezvény, de várhatóan néhány órád biztosan lesz arra, hogy beszerezd magadnak az ingyenes Watch Dogs 2-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Detrix 21 napja
    Behúzva.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés