Assassin's Creed Valhalla: Bármikor megváltoztathatod a karaktered nemét

Assassin's Creed Valhalla: Bármikor megváltoztathatod a karaktered nemét

Eddig erre még egyetlen Assassin's Creedben sem volt lehetőséged.

A Gamesradar.comnak elárulta Eric Baptizat, hogy az Assassin's Creed Valhallában Eivor biológiai nemét bármikor meg tudod majd változtatni. Ez azt jelenti, hogy akár két harc között is férfiból nőt, nőből férfit varázsolhatsz egyetlen kattintás segítségével.

A játék fejlesztéséért felelős első ember kitért arra is, hogy az AC Valhalla elején bár lesz lehetőség arra, hogy kiválaszd azt a gendert, ami szeretnéd, hogy végigkísérjen utadon, azonban szabad kezet is adnak, ha esetleg később meg szeretnéd változtatni Eivor ezen paraméterét. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy igazából nem lesz jelentősége az interakciók és történetmesélés szempontjából, hogy Eivor most nő, vagy férfi. Az AC Odysseynél Kassandra és Alexios között csak egy lehetőséged volt dönteni, ez a választás hatással is volt a sztorira.

Baptizat elmagyarázta, hogy ennek a szokatlan lehetősének a beemelésére azért volt szükség, hogy a játékosok szabad kezet kapjanak a kísérletezésben. Bár vannak döntések, de ezeket senki sem véste a kőbe, ezért a Valhalla nehézsége és a képességfa is sokkal szabadabban variálható lesz, ahogy Eivor neme is. 

"Azt akarjuk, hogy a játékban rejlő összes lehetőséget megtapasztalhassa a gamer. Ezt nagyon fontosnak tartjuk kiemelni." - árulta el Baptizat

Az Assassin's Creed Valhalla 2020. november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Később PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is kijön a világ egyik legnépszerűbb sorozatának újabb epizódja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!