FarCry 6 trailer, Assassin's Creed Valhalla és Watch Dogs Legion játékmenet videók érkeztek

A közel négy órás Ubisoft streamből rengeteg mindent megtudhatott a gamer közösség.

Az egyidejű nézők száma Twitchen és YouTube-on is közelítette az 500 000-t, ami jól mutatja, hogy mekkora érdeklődés is volt a világ egyik legnagyobb kiadójának újdonságai iránt. Természetesen a Ubisoft Forward online esemény nézőinek jelentős hányada csak az ingyenes jutalmakat, így a Watch Dogs 2-t szerette volna bezsákolni, azonban a Ubisoft szerverei nem bírták a nyomást. Szerencsére a streammel nem volt probléma, bár a látottakkal után többen szkeptikus gondolatok mellett hajtották álomra fejüket.

Far Cry 6 trailer és megjelenési dátum

A New Dawn nem robbantott kasszát, azonban a legújabb résznek minden esélye megvan arra, hogy 2021. február 18-ától átvegye az uralmat a gaming világban. A Breaking Bad színésze, Giancarlo Esposito, valamint a Cocóból ismerős Anthony Gonzales főszereplésével készült bemutató azonnal meggyőzte a játékosokat. Antón Castillo és Diego szeretné visszaállítani Yara szigetének egykori dicsőségét, de ehhez diktatórikus módszerekre van szüksége. Vele szemben vállalja fel a harcot Dani Rojas, aki szeretné megdönteni Castillo uralmát. A mostani trendeknek szeretne a FC6 is megfelelni, Dani Rojas nőként és férfiként is belevetheti magát a harcokba.

Watch Dogs Legion játékmenet és megjelenési dátum

A London visszaszerzésért folytatott harc első lépései 2020. október 29-én indulnak, amikor a játékos eldöntheti, hogy milyen emberek besorozásával (recruit) szeretné építeni az ellenállás mozgalmát. Az akcióban garantáltan nem lesz hiány, a hackelés még mindig egy nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a gamerek kiélhessék kreativitásukat. Ha csak ennyit tud majd a játék, már az is elég lehet, hogy jó pár órára szórakoztassa azokat, akik kifizetik érte a borsos vételárat.

Assassin's Creed Valhalla játékmenet és megjelenési dátum

Talán ez volt az a videó, amire a legtöbben vártak, de kicsit keserű szájízt hagyhat a 6 percnyi anyag a sorozat rajongói számára. Sokan úgy tartják, hogy a Ubisoft egyszerűen újraszínezte, valamint más helyszínre költöztette át az Assassin's Creed Odyssey játékelemeit, amiben ki is merült a fejlesztők munkája. A 2020. november 17-i megjelenésig még van idő dolgozni a részleteken, mivel jelenlegi formájában nem állja meg a helyét a 2020-as mezőnyben a Valhalla. A valódi "AC esszencia" már rég kikopott a sorozatból, ezt a rejtett penge sem tudja önmagában visszahozni. Akció-RPG-ként valószínűleg megállja majd a helyét, de erre az Origins és az Odyssey is képes volt már évekkel ezelőtt is.

Ti mit gondoltok a Ubisoft új játékairól?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!