Hirdetés

FarCry 6 trailer, Assassin's Creed Valhalla és Watch Dogs Legion játékmenet videók érkeztek

A közel négy órás Ubisoft streamből rengeteg mindent megtudhatott a gamer közösség.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi League of Legends

LEC 2020 Summer Split 8. hét 1. nap (G2 Esports vs SK Gaming)

Hirdetés

Az egyidejű nézők száma Twitchen és YouTube-on is közelítette az 500 000-t, ami jól mutatja, hogy mekkora érdeklődés is volt a világ egyik legnagyobb kiadójának újdonságai iránt. Természetesen a Ubisoft Forward online esemény nézőinek jelentős hányada csak az ingyenes jutalmakat, így a Watch Dogs 2-t szerette volna bezsákolni, azonban a Ubisoft szerverei nem bírták a nyomást. Szerencsére a streammel nem volt probléma, bár a látottakkal után többen szkeptikus gondolatok mellett hajtották álomra fejüket.

Far Cry 6 trailer és megjelenési dátum

A New Dawn nem robbantott kasszát, azonban a legújabb résznek minden esélye megvan arra, hogy 2021. február 18-ától átvegye az uralmat a gaming világban. A Breaking Bad színésze, Giancarlo Esposito, valamint a Cocóból ismerős Anthony Gonzales főszereplésével készült bemutató azonnal meggyőzte a játékosokat. Antón Castillo és Diego szeretné visszaállítani Yara szigetének egykori dicsőségét, de ehhez diktatórikus módszerekre van szüksége. Vele szemben vállalja fel a harcot Dani Rojas, aki szeretné megdönteni Castillo uralmát. A mostani trendeknek szeretne a FC6 is megfelelni, Dani Rojas nőként és férfiként is belevetheti magát a harcokba.

Watch Dogs Legion játékmenet és megjelenési dátum

A London visszaszerzésért folytatott harc első lépései 2020. október 29-én indulnak, amikor a játékos eldöntheti, hogy milyen emberek besorozásával (recruit) szeretné építeni az ellenállás mozgalmát. Az akcióban garantáltan nem lesz hiány, a hackelés még mindig egy nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a gamerek kiélhessék kreativitásukat. Ha csak ennyit tud majd a játék, már az is elég lehet, hogy jó pár órára szórakoztassa azokat, akik kifizetik érte a borsos vételárat.

Assassin's Creed Valhalla játékmenet és megjelenési dátum

Talán ez volt az a videó, amire a legtöbben vártak, de kicsit keserű szájízt hagyhat a 6 percnyi anyag a sorozat rajongói számára. Sokan úgy tartják, hogy a Ubisoft egyszerűen újraszínezte, valamint más helyszínre költöztette át az Assassin's Creed Odyssey játékelemeit, amiben ki is merült a fejlesztők munkája. A 2020. november 17-i megjelenésig még van idő dolgozni a részleteken, mivel jelenlegi formájában nem állja meg a helyét a 2020-as mezőnyben a Valhalla. A valódi "AC esszencia" már rég kikopott a sorozatból, ezt a rejtett penge sem tudja önmagában visszahozni. Akció-RPG-ként valószínűleg megállja majd a helyét, de erre az Origins és az Odyssey is képes volt már évekkel ezelőtt is.

Ti mit gondoltok a Ubisoft új játékairól?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • NukuProfilName 25 napja
  Az biztos hogy lesz mivel játszani.
  0 0 Válasz
 • Zsizse 25 napja
  Lehet velem van a baj, de én valahogy mind 3 játékot szívesen kipróbálnám
  0 0 Válasz
 • Sziky 25 napja
  Engem még nem vett megy egyik AAA sem. Mindhárom az a széria amire bőven ráfér vmi új, vmi friss, meglátjuk. Ha egyik sem változik majd sokat az előnyére, akkor kihagyom az AC-t, a WD-t meg a Far Cry-t is.
  0 0 Válasz
  • Loemifar 25 napja Sziky
   Majd a Hyper Scape betölti az űrt. :D
   0 0 Válasz
   • Sziky 24 napja Loemifar
    Ettől félek én is :D Kedvenc játékom a Hyper Scape, főleg miután 3-4 nap után rájöttem, hogy nem Hyper Space a neve :D :D a f2p BR ami még akkora port se kavart az indulásánál mint az Apex vagy a Warzone... :D
    0 0 Válasz
 • Detrix 25 napja
  AC-ből a régieket szeretem a watch dogsból csak az első a jó.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 24 napja
  Lesz mivel játszani
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés