Más módon szerezheted meg az ingyenes Watch Dogs 2-t

Más módon szerezheted meg az ingyenes Watch Dogs 2-t

A Ubisoft szerverei nem bírták el a közösségi nyomást, de a cég kárpótol mindenkit.

Óriási hype övezte a Ubisoft saját eseményét, ami magyar idő szerint a vasárnap esti órákban többé-kevésbé gondtalanul elrajtolt. A streamelt tartalmakkal nem is volt gond, ellenben az ingyenes Watch Dogs 2-t, valamint a Ubisoft Forwardhoz kapcsolódó jutalmakat senki sem tudta megszerezni. A szerverek összeomlottak, se a Uplay, se a Ubisoft oldala nem működött megfelelően.

A cég gyorsan észlelte is a problémát, ezért hivatalos közleményben nyugtatták meg a feldühödött gamereket, hogy mindenki megkapja az összes jutalmat, inkább dőljenek hátra és élvezzék a show-t.

Nem is kell már tovább várni arra, a Ubisoft kitalált egy módszert arra, hogy a jutalmakat szétossza a felhasználói között.

Így szerezheted meg az ingyenes Watch Dogs 2-t és a többi Ubisoft Forward rewardot

  1. lépés: Látogass el a regisztrációs oldalra
  2. lépés: Jelentkezz be egy meglévő fiókoddal, vagy hozz létre egy újat
  3. lépés: Kattints a "Log in" gombra és dőlj hátra, hamarosan a fiókodon megjelenik az ingyenes Watch Dogs 2 és a többi játékhoz kapcsolódó jutalom is

Természetesen a Watch Dogs Legion dzseki és az Assassin's Creed Valhalla fejsze önmagában nem sokat ér, mindkét tárgyhoz a hamarosan megjelenő videójátékokra lesz szükséged.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!