Megjött a patch, ami kijavítja a frissített VAC okozta gondokat?

Megjött a patch, ami kijavítja a frissített VAC okozta gondokat?

A javítás javítását kaptuk meg hajnalban.

Nemigazán volt felhőtlen az öröm a múltheti frissítés után. A VAC ugyan frissült, ennek már bőven ideje volt, ám eddig a gyakorlatban koránt sem működik úgy, ahogy arra számítottunk és sok játékosnál érthetetlen fps dropokat eredményezett.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Eddig kellett várnunk, hogy javuljon a helyzet, hajnalban megkaptuk a javítás javítását. A Valve szerint kijavították a hibákat, amik gondot okoztak a teljesítményben és azokat is, amiktől nemes egyszerűséggel crashelt a CS:GO és sokaknak játszhatatlan volt. De vajon tényleg így van?

Az eddigi visszajelzések szerint igen. Két apró gond jöhet még szembe, ha valamilyen oknál fogva nem a legfrissebb Steam fut a gépeteken és ha parancsikonról, nem pedig a Steamből indítanátok a játékot. Utóbbiról már múlthéten is szólt a Valve, hogy a jövőben nem fog működni. Ezeket mindenképpen ellenőrizzétek le, aztán gond nélkül pöröghet a CS:GO, indulhat a gyakorlás és meg lehet próbálni elérni például olyan célokat is, ami Kamionnak sikerült pár napja, bejutott az FPL-C új szezonjába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!