63 000 forintnyi Warhammer játékot szerezhetsz be töredékáron

A legendás széria legjobb darabjaira csaphatsz le potom pénzért a legújabb HB akcióban.

Mostanában szinte minden hónapban sikerül a Humble Bundle-nek egy ütős csomagot összeállítania, aminek megvásárlásával néhány száz (ezer) forintért tudsz olyan videójátékokra szert tenni, amiért egyébként több tízezer forintot is elkérnek. Ezúttal a Humble Warhammer Bundle 2020 érkezett meg a népszerű oldalra, amiben, nem túl meglepő módon, a Warhammer 40k sorozat darabjai bújnak meg.

A szokásokhoz híven ezúttal is három árkategóriában csoportosította a címeket a Humble Bundle. A legolcsóbb csomagért mindössze 1 eurót, nagyjából 360 forintot kell kifizetned. Ezért cserében megkapod a Warhammer 40 000: Kill Team, Warhammer 40 000: Dawn of War, Legacy of Dorn: Herald of Oblivion és Warhammer: End Times - Vermintide programokat.ú

Ha ennél is többre vágysz, akkor két további lehetőség közül választhatsz. A közepes csomag jelenleg 6,29 euróért fut az oldalon, de ez folyamatosan változik, szóval érdemes megfontolnod, hogy mikor csapsz le rá. Nagyjából 2200 forintért a legolcsóbb csomag minden darabját, valamint a Dawn of War II-t, a Sanctus Reachet, a Deathwatch - Enhanced Editiont és a Battlefleet Gothic: Armadát teheted zsebre.

A legdrágább, egyben legnagyobb csomagban az összes fent említett játék, valamint a Dawn of War III, a Space Marine Collection és a Blood Bowl 2 - Legendary Edition tartozik bele. A 11 videójátékért összesen 11,5 eurót, azaz 4100 forintot kell kifizetned, ami egy nevetséges összeg ennyi tartalomért. A Humble Warhammer Bundle 2020 még több, mint 13 napig elérhető, van időd kigondolni, hogy mire is van igazán szükséged.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.