Akár 85% kedvezmény: Brutálisan jó áron kaphatóak a Ubisoft legjobb játékai

Akár 85% kedvezmény: Brutálisan jó áron kaphatóak a Ubisoft legjobb játékai

Nem bízza a véletlenre az Epic Games Store, ingyenes játékok mellett leárazásokra is jut ideje.

Egy héten keresztül teljesen ingyenesen húzhatjátok be a Torchlight II-t, azonban nem csak emiatt érdemes ellátogatni az Epic Games Store oldalára.

A Ubisoft Forwardnak ugyan már vége van, de egészen július 23-áig kedvezményes áron kínálja az EGS a francia székhelyű kiadó legjobb játékait. Ami egy további érv amellett, hogy az Epic Games Store oldalán vásároljátok meg a kiszemelt játékot, hogy 14,99 €-tól aktiválható a 10 €-s kedvezményre jogosító kupon is, amit egészen 2020. november 1-jén hajnali 2 óráig tudtok felhasználni.

A leárazásban 17 különböző játékprogram vesz részt, amelyeknek eltérő kiadásait és verzióit kaparinthatjátok meg. Ha rendelkeztek Epic Couponnal, akkor a zseniális Far Cry 5 Gold Editonjéért mindössze 7,99 €-t kell letennetek a virtuális pénztárgép elé. Az Assassin's Creed Odyssey Season Passzel kiegészített Gold Editionje sem kerül többe 22,99 €-nál, ami egy nagyon korrekt ajánlat a több száz órányi tartalomért.

Természetesen akkor sem kell aggódnotok, ha nem szeretnétek több ezer forintot elkölteni ubisoftos videójátékokra. A nagyszerű Far Cry 3 és a hasonlóan zseniális Far Cry 3 Blood Dragon 3 € alatt bezsebelhető. Utóbbi egy teljes értékű, standalone program, nem kell hozzá a Far Cry 3 alapverziója. 

Ha abban gondolkodtok, hogy milyen jó lenne az Assassin's Creed III Remastered kiadásával játszani, akkor mindenképp jusson eszetekbe, hogy az AC Odyssey Gold Editionben benne van ez a játék, ezért akár több legyet is üthettek egy csapásra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!