Először szólalt meg a Twitch banja óta Dr Disrespect

Interjút adott a Doc, amiben a Twitch kitiltására is kitért.

Június utolsó napjaiban kapta meg Dr Disrespect a végleges kitiltását a világ legnagyobb streaming platformjáról. Herschel "Guy" Beahm azóta nem szólalt meg, hogy a Twitch elsötétítette a csatornáját, mindössze két hónappal azután, hogy három évre aláírta a szerződését az oldallal.

A Washington Postnak adott interjújában Dr Disrespect elárulta, hogy a mai napig nem tudja, miért kellett egyik pillanatról a másikra megszüntetnie minden kapcsolatot a munkaadójával, vagyis a Twitchcsel. 

"Teljesen lesokkolt. Képzeld el, hogy ott állsz a munkahelyed előtt és minden ajtó zárva van, nem tudsz bejutni... "Mi történt?" És ekkor elmondják neked, hogy kirúgtak. Nem mondják meg az okát, nem adnak válaszokat... Ez egy szörnyű érzés volt." - nyilatkozta a Doki.

Rákérdeztek a népszerű streamernél arra is, hogy milyen módon értesült arról, hogy nincs többé Twitch csatornája. Erre azt a választ adta, hogy épp egy barátja élő adását nézte, amikor megtudta, hogy kitiltották. Azonnal írt egy e-mailt a Twitchnek, de azóta is a sötétben tapogatózik. Annyit tud, amit mindenki más, hogy valamilyen módon megsértette a közösségi irányelveket és a Twitch szabályzatát. Ezek az előírások mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, legyen szó egy sztárról, vagy egy kisebb "halról".

Akik tudják az okát, azok nem akarják elárulni, akik nem tudják, azok szeretnék megtudni. Ami szinte biztos, hogy Dr Disrespect, ha vissza is tér a streameléshez, nem a Twitchet választja majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!