Minsk és Empire's Border pályamódosítások a szuperteszten

Minsk és Empire's Border pályamódosítások a szuperteszten

A két jelenleg is a játékban lévő térképet jelentős változtatásoknak vetették alá a kiegyensúlyozottabb játékmenet érdekében.

A héten két jelenleg játékban lévő pálya tesztelése kezdődött meg a zárt szerveren, ahová csak a játékosok egy kis részének van hozzáférése, -többnyire orosz felhasználóknak. Lássuk az idáig közzétett adatokat!

Empire's Border a legösszetettebb pálya, aminek rögtön három verzióját is szupertesztre küldték. Egyelőre valószínűleg lehetetlen megmondani, hogy melyik lesz a befutó.

Az egyik megtartja az északi út hegyi jellegét, de jobb fedezéket biztosít középre. A második az északi terület magasságát lecsökkentette, így egy szintre hozva ezt a pályarészt. A harmadik verzióban észak érintetlen marad, és csak a déli rész kap némi módosítást.

Ami kiemelendő, hogy a pálya legfontosabb pontja, amit a térképen kettes számmal jelöltek, mindkét oldalról egyformán jól megközelíthető lesz. Jelenleg az északi csapatnak szinte esélye sincs erre. A 9-es és 10-es pontok a tankvadászok számára jobb fedezéket fog nyújtani. 

Minsk ugyan kevésbé érdekes, de összességében elmondható, hogy mind a négy fő területet annak megfelelően módosították, hogy még inkább megfeleljen az általános elképzeléseknek. Ennek megfelelően az 1-es területet jobban megközelíthetővé teszik a közelharci összecsapások megkönnyítésének elősegítésére, továbbá a kiszáradt folyómeder járhatóvá válik.

A 3-as pontnál dombok kerülnek hozzáadásra, míg a jól ismert fehér kerítéssor eltávolításra kerül. A 4-es ponton több átjárót is lezártak, illetve a talajviszonyok is megváltoznak abból a célból, hogy a közepes tankok összecsapásainak fő hadszíntere közelebb kerüljön a térkép közepéhez.

Galériánkban az összes módosított pályarész

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.