A Fortnite Item Shop legújabb párosát egy az egyben egy rajongó tervezte

A Fortnite Item Shop legújabb párosát egy az egyben egy rajongó tervezte

Fantasyfull munkája megelevenedett az Epic keze által.

Az Epic Games voltaképp a Fortnite hajnala óta szorosan nyomon követi a közösség skin ötleteit, és amelyek különösen nagy érdeklődést váltanak ki, azokat időnként megcsinálják hivatalos skinné. Karácsonykor is láthattunk erre példát, az Icicle csákány szintén egy rajongó ötlete volt.

De nem kell hónapokat visszautaznunk ahhoz, hogy egy újabb remek példát találjunk, a hatodik szezonban bekövetkezett event után már másnap elkészítette egy rajongó a portál tündér skin verzióját.

Aztán mindenki nagy meglepetésére, a legutóbbi hétvégén, a nyolcadik szezon eventjére a skin hivatalosan is megjelent, bár az Epic Games jó pár helyen átdolgozta.

Most pedig egy újabb ilyen szettet köszönthetünk a Shopban, a táskákat leszámítva ezek a skinek egy az egyben úgy kerültek be a játékba, ahogy a készítőjük megálmodta őket.




Ha megnézitek, a legapróbb részletekig stimmelnek a kinézetek. Mint mondtam, sajnos a táskáik nem kerültek be a Shopba, pedig az aranyláma nagyon menő, de persze a csákány se utolsó.

További érdekesség, hogy Fantasyfull annyira örül az elismerésnek, hogy a Twitterje jelenleg másból sem áll, csak a közösség által írt reakciókból.

Ti beruháztok valamelyikre?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!