Erre képes a T77, a tier VIII-ba butított T57 Heavy

Erre képes a T77, a tier VIII-ba butított T57 Heavy

Mind dizájnját, mind játékstílusát tekintve egy tier VIII-as T57 Heavy képe körvonalazódik ki előttünk a T77-et látva.

A Wargaming az előző cikkünkben ismeretett T42-n túl egy másik tier VIII-as egységet is bemutatott, ami mind dizájnjában, mind játékstílusában a tier X-es amerikai nehéz harckocsira, a T57 Heavy-re hajaz. Adott a tűzerő, a troll páncélzat és a nehéz tankokhoz képest jobb mozgékonyság.

A legtöbb osszilációs toronyra jellemző troll jelleg természetesen a T77-nél is adott, továbbá test is jól döntött, ami esélyt ad az AP és HEAT, de elősorban APCR lövedékek lepattintására. A tűzerő jelentős, hiszen egy tárból csupán 4 másodperc alatt háromszor 360, azaz összesen 1080 sebzést vihetünk be ellenfeleinknek, ami egy tier VIII-as tankról átlagosan 60% HP-t képes lecsípni.


A képre kattintva megnyílik galériánk, ahol további szögekből veheted szemügyre az új egységet.

A Wargaming ugyan nem tette egyértelművé, hogy milyen egységként szeretné a játékba implementálni a T77-et, így bár a prémium besorolás tűnik a legvalószínűbbnek, az sem lenne rossz döntés, ha a T69 helyére kerülne, ami a nerfek után az ág rút kiskacsája, amivel manapság csak nagyon kevesen élvezik a játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.