A következő frissítés komoly bug javításokat és új kocsikat hoz, remélhetőleg

A következő frissítés komoly bug javításokat és új kocsikat hoz, remélhetőleg

Az eheti frissítésben a hibák javítása kapja majd a főszerepet, de azért a kocsikat is megkapjuk, ha minden jól megy.

Az utóbbi időben az Epic fejlesztői csapata nem éppen arról híres, hogy folyamatosan frissen tartják a játékot és hétről-hétre telepakolják azt újdonságokkal. Mostanában többször halljuk a javítás kifejezést a frissítésekben és az új tartalmakról inkább a különböző szemfüles felhasználóktól kapunk tájékoztatást, mintsem a cégtől. Ezt persze lehet két oldalról nézni. Az Epic nézőpontja szerint az egész még mindig nagyon pörög, a Fortnite tele van játékosokkal és már úgy néz ki, hogy az egész stabilan hozza a számokat. Ha a felhasználóknak ez is elég, akkor nem kell iszonyatos erőforrást tolni a fejlesztésbe, azt a pénzt máshova is lehet tenni. A játékosok persze mást gondolnak, ugyan még mindig kitartanak az egész mellett, de a reddit és az egyéb fórumok tele vannak olyan bejegyzésekkel, amik a fejlesztőkre és persze a fejlesztések hiányára panaszkodnak. Ugyan most még a statisztikák alapján az Epicnek tényleg nem kell aggódnia, de mi lesz a helyzet egy év múlva?

Ezzel együtt van, amiben fejlődött a kommunikáció. A fenti táblázat a készítők nyilvános Trellojából van, amit bárki, bármikor megtekinthet. Ebben nyomon lehet követni, hogy min dolgoznak éppen és néha egy-egy újdonság is előkerül. A holnapi patch ezek szerint egy jó adag javítást hoz majd:

  • Az Örvények átmenetileg kikerültek (Whirlpool)
  • Authority környékén a Supply Droppok nem mindig nyíltak ki, ez javításra került
  • Alacsony felbontás esetén a karikák (Floating Ring) nem voltak láthatóak, szintén javításra került
  • Ha valaki a Storm közepén rohant és megfordult, akkor fekete téglalapokat látott, ezt az optikai hibát is megoldották
  • Authority környékén nem igazán működött a siklási mechanika, ezt is kijavították

Persze vélhetően nem csak ezek kerülnek majd a csomagba, szó volt arról, hogy érkeznek az új járművek és egy korábban már megbízható forrásból az derült ki, hogy erre is holnap kerül sor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!