Galaxy Scout és Wrap - Ingyen nem lesz egyszerű megszerezni

Galaxy Scout és Wrap - Ingyen nem lesz egyszerű megszerezni

Itt az ideje előkapni a mobilokat és nekikezdeni a gyakorlásnak.

Pár héttel ezelőtt a Samsung Health applikáció jóvoltából megismerhettük az új Galaxy skint, amit a rajongók nagyon kreatívan, egyből elneveztek Galaxy Girlnek. Most viszont az Epic is végre megmutatta nekünk, hogy miről is van szó és megtudtuk, hogy a skin a Galaxy Scout névre hallgat és mellé egy Wrap is érkezik. Az viszont nem lesz egyszerű móka, ha ingyen akarjuk beszerezni.

Kezdésnek, most hétvégén lesz a Galaxy Cup verseny, egy mobilos Fortnite kupa, amin indulni kell. A nevezéshez szükségetek van Android rendszerre, de annyi könnyítés van, hogy nem muszáj Samsung eszközön játszani, egyedül az Android a kikötés. Ezek után engedélyezni kell a két faktoros autentikációt az Epic fiókotokról és már lehet is nevezni a "compete" fülön. Ez persze nem elég, minimum 5 meccset le kell játszani és még az se mindegy, hogy milyen helyen végeztek. Ha az európai szerveren játszotok, akkor ott kell lennetek a legjobb 10 000 között, egyébként nem jár a skin. Persze van egy 'pici' könnyítés mind 25-én, mind 26-án elindulhattok és abban az esetben, ha valamelyik nap megvan a felső 10K, akkor érkezik a Scout.

Persze ha nem jön össze a helyezés, akkor sem kell csüggedni, az alábbi tweet alapján nemsokára a shopban is megtaláljuk majd a Galaxy Scout skint.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!