Itt az új POI, megvannak az Ancient Astronaut kihívás részletei is

Itt az új POI, megvannak az Ancient Astronaut kihívás részletei is

Az Ősi Űrhajós már lezuhant, de nemsokára a segítségére siethetünk, ha minden igaz.

A tegnapi frissítés kicsit más lett, mint amire a legtöbben számítottak. Egyik oldalról sokan talán csalódtak, hogy nem kaptunk meg pár olyan dolgot, amit az utóbbi hetekben már mindenki nagyon várt. Nem érkeztek meg az új kocsik és a legújabb POI sem Atlantiszba került. Az viszont tuti, hogy sikerült nagyon sok zavaró dolgot kijavítani és az LTM felhozatalra sem panaszkodhatunk igazán.

De ha már POI, azért itt nem maradunk tartalom nélkül. FortTory, az egyik leaker, fáradozásai után kiderült, hogy mégis mi lesz a következő helyszín, ahonnan indul majd a kihívás. Egyelőre a térképen, még víz alatt van a helyszín, de némi ügyeskedés után azért sikerült teljes egészében megnézni, hogy mit is rejt a mély. Első ránézésre ennek semmi köze nincs az Aquaman világhoz, az a kis gömb alakú valami leginkább egy TIE Vadász pilótafülkéjére hasonlít, amit egyébként többen meg is jegyeztek, csak a festés nem igazán utal a Birodalomra. 

Ha minden igaz, akkor a furcsa űrhajó vezetője még mindig a fülkében van és a cél az lesz, hogy valahogy összekalapáljuk a járművét és indulhasson tovább. FortTory elmondása alapján a következőket kell majd végigcsinálni:

  • Meg kell találni az űrhajót
  • Össze kell szedni a hiányzó alkatrészt
  • Be kell szerelni a megtalált alkatrészt
  • El kell indítani a kilövési folyamatot
  • Meg kell állítani a kilövést

Azt persze meg kell várni, hogy a vízszint csökkenjen egy adagot, mert addig nem lehet indítani a dolgokat. Meglátjuk, mikor vethetjük bele magunkat az új kihívásba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!