Négy új LTM érkezik még a Summer Splash keretein belül

Négy új LTM érkezik még a Summer Splash keretein belül

A sok újdonság mellett még pár LTM is bekerült a játékba. Első pillantásra úgy tűnik, hogy nem fogunk unatkozni.

A tegnapi frissítés tele volt újdonságokkal. Új skinek, új táncok, új eszközök és még sok minden más is ott figyelt a csomagban, amit a kíváncsi játékosok, szinte órák alatt darabokra szedtek. Persze a kibontás során folyamatosan jöttek elő részletek, mára az is kiderült, hogy milyen új LTM-eket kapunk majd.

Polaris

Talán ez lesz a legviccesebb mind közül. Ha minden igaz, akkor semmilyen loot nem lesz a pályán, csak és kizárólag horgászással lehet majd fegyvereket szerezni. De még itt sem mindegy, hogy hol dobjuk be a csalit. A nyílt vízen csak szürke cuccokat lehet majd szerezni, hogy jobb fegyvereink legyenek, akkor bizony meg kell keresni a jobb horgászhelyeket, amik körül várhatóan egyből kialakulnak majd az összecsapások.

Tank Battle

A név félrevezető, mivel sajnos nem kapunk tankokat, hogy azzal essünk egymásnak. Sokkal inkább a játékosok szereznek tankos jellemzőket. Az itteni mechanika arról szól, hogy el lehet lopni az ellenfél pajzsát, mégpedig azzal, hogy egyszerűen sebezzük őket. Egy jó Sniper fejes, akár egy lövésből is maxra kaphatja a kék csíkunkat.

Rags to Riches

Ismét egy olyan mód lesz, ahol kizárólag szürke fegyvereket találunk majd. Azonban ezeket saját magunk tudjuk majd fejleszteni, mégpedig azzal, hogy frageket gyűjtünk. Minden egyes levadászott ellenfél után egy random fegyverünk 'szintet lép'. Szóval, aki szeret beleugrani a dolgok sűrűjébe, az itt kiélheti magát és a játék még jutalmazza is a lelkesedést.

Payback

Az alapok maradnak, itt nincs loot megvonás. Viszont, ha valakinek sikerül begyűjtenie egy skalpot, akkor vélhetően megkapja a 'marked' jelzőt. Ezek után ha egy ellenséges squad vagy játékos leszedi a megjelölt játékost, akkor 1 kill helyett 2 kerül majd a pontozótáblára. Itt tehát a bosszú játssza majd a főszerepet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!