Akciófigyelő: 105 000 forintnyi Paradox játék brutális kedvezménnyel

Akciófigyelő: 105 000 forintnyi Paradox játék brutális kedvezménnyel

Egy elképesztően ütős csomagot rakott össze a Humble Bundle csapata a legjobb Paradox Interactive videójátékokból.

Legális forrásból érdemes beszerezni a videójátékokat, mivel nem kell foglalkozni a patcheléssel, a tört szerverekkel és a bugokkal. A Humble Bundle az élen jár az igazi gamer gyűjtögetők listáján, mivel piszkosul olcsón lehet nagyszerű játékokat beszerezni az oldal segítségével. Hatalmas csomagokat raknak össze potom pénzért, ahogy azt a mostani Humble Best of Paradox Interactive Bundle esetében is sikerült. Összesen 353 dollárnyi tartalmat sűrítettek bele a csomagba, amelyet teljes egészében 5105 forintért behúzhattok. Gyors matekozás után kiderülhet, hogy ez egy laza 95%-os leárazást jelent, de akkor sem kell aggódni, ha nem akartok még ennyi pénzt sem kiadni a világ legnépszerűbb (grand) stratégiai játékaiért.

A szokásoktól eltérűen ezúttal nem három, hanem népgy árkategória közül válogathattok. A legkisebb csomag 0,86 €-ba, azaz 299 forintba kerül. Egy gyorséttermi hamburger árért megvásárolhatjátok a Warlock: Master of the Arcane - Complete Edition, az Age of Wonders III és a Europa Universalis IV videójátékokat. A DLC-k csak a Warlockhoz járnak, de ez még így is egy kihagyhatatlan ajánlat, ha szeretitek a gondolkodósabb, lassú címeket.

A második csomag már 6,4 €-ba, 2225 forintba kerül, cserében a legkisebb pack minden elemét, valamint a Stellarist, a Victoria Collectiont és a NECROPOLIS: BRUTAL EDITIONt is megkapjátok a pénzetekért. A harmadik bundle 10,36 €-t kóstál, azaz 3600 forintot kell letennetek érte a pultra. A korábban felsorolt címek mellé a Tyranny és a BATTLETECH Digital Deluxe Edition jár. A maximalistáknak 14,68 €-val, 5105 forinttal ér véget a móka, ezért az összes fentebbi program, valamint az Imperator: Rome ütheti a markotokat. Nem kell sokáig ecsetelni, hogy az utóbbi hónapok legjobb csomagját rakta össze a HB, a Humble Best of Paradox Interactive Bundle-ben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!