Minden, ami a teaser videókból kiderült a Warzone ötödik szezonjáról

Minden, ami a teaser videókból kiderült a Warzone ötödik szezonjáról

Összefoglalónkban mindent megtudhattok arról, ami az idáig publikált teaser videókból kiderült.

Egyértelműen nagy hullámokat ver a hájp a Call of Duty népszerű Battle Royale játékmódja körül, hiszen idáig csupán pár másodperces rövid snitteket kaptunk ízelítő gyanánt, amik elszórt időkben és véletlenszerű tartalomgyártóknál bukkantak fel váratlanul.

A kamera egy vonat ablakán keresztül rögzíti az eseményeket, vagy éppen egy helikopter száll el a háttérben, amit egy villanás követ, esetleg a távolban robbanás zaja veri fel a csendet. Elsőre talán csak ennyit szúrhat ki az egyszeri néző a videókból, de cikkünkben rávilágítunk a legfontosabb részletekre, amik az idáig kiadott teaser anyagokból kiderültek.

NICKMERCS teaser videója

Július 20-án NICKMERCS egy csomagot kapott, ami egy fekete bástya sakkfigurát és egy USB-t is tartalmazott. Utóbbit böngészve talált rá az alábbi videóra, amit természetesen azonnal meg is osztott követőivel.

A klip maga egy vonat ablakánt keresztül rögzíti a verdanski vasútállomás eseményeit, és persze a kamera látószögébe egy helikopter is berepül, de ami talán már kevesebbeknek tűnt fel, az maga a vonat dudájának hangja, ami valószínűleg arra utal, hogy valaki épp elfoglalja a járművet és jelzi indulási szándékát. A dátum is lényeges lehet. Augusztus 5-e délelőtt 10:46, -bár az időzóna egyelőre nem tisztázott.

Teep teaser videója

A történet eleje roppant hasonló. A világbajnok csomagot kap, amiben szintén szerepel egy sakkfigura és egy videó, továbbá egy levél egy katonai egységtől, a Shadow Company-tól, aminek várható érkezése a Warzone hadszínterére felvet bizonyos kérdéseket és a reményt adhat új operátorok érkezésére.

A videóban szereplő robbanás a térkép módosításokra utalhat, amivel olyan pályarészek válnak elérhetővé, amik eddig elzárt területnek minősültek.

Jackfrag teaser videója

A felvétel eseményei közvetlenül Teep videója után történnek, és bár sok minden elsőre ugyan nem tűnhet fel, de az árgus szemű rajongók kiszúrták, hogy mindkét részlet a stadiumon belülről származik, -de ez még nem minden.

A videófelvételek bal felső sarkában szereplő kódok a térkép egyes részeit jelölik. A 6DTC7 kód a D6-os szektor vasúti szerelvényeire, míg az 5GCONCRSEA3 és az 5GTUNL2 G5-ös szektorra utalnak, ami alapján joggal lehet feltételezni, hogy az ötödik szezon fő eseményei a stadiumhoz köthetőek.

Ugyan egyelőre messzemenő konklúziókat ebből nem lehet levonni, de remélhetőleg mindannyian tanúi lehetünk az eseményeknek az új Warzone szezon lehetséges augusztus 5-ei rajtjakor, sőt a kiszivárgott információk alapján a dátum az új Call of Duty játékhoz, és ezen a napon talán az Activision végre lerántja a leplet új projektjéről, -vagy akár úgy is mondhatjuk, hogy megerősíthetik azt, amit már egyébként is tudni vélünk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!