Ők 2020 első felének legjobb pisztolykörös játékosai!

Ők 2020 első felének legjobb pisztolykörös játékosai!

Gazdasági változások ide vagy oda, a pisztolyköröknek továbbra is nagy jelentőségük van.

Több szempontból is furcsa év az idei, hiszen ki látott már olyat, hogy elteljen 6 hónap egy valamirevaló, magas szintű LAN verseny nélkül? Persze első az egészség, így érthető a helyzet és az online meccseknek köszönhetően talán még több is a meglepetés győzelem.

Abban viszont nem sok meglepetés van, hogy melyik játékosok voltak idén a legjobbak egyes statisztikában. Legújabban például a pisztolyköröket vizsgált a HLTV, majd összeállították a top 12-es listát, a profi játékosok legjobb pisztolyforgatóiról.

A Na'Vi ukrán fenegyereke, s1mple vezeti listát, ha nem is nagy, de magabiztos előnnyel, méghozzá a Vitality mesterlövésze, ZywOo előtt. A 2019-es év két legjobb CS:GO játékosának választották őket és nagyon úgy tűnik, hogy idén is ők pályáznak a dobogó valamelyik fokára.

ZywOo után már nagyobb a leszakadás, broky, sdy és rain követik őt, a FaZe norvég veteránjával zárul a pisztolykörös játékosok top 5-ös listája. Érdekes egyébként, hogy a 12 játékos közül öten a CIS régióból érkeznek, úgy tűnik, hogy a CIS játékosok pisztolyai ellen nehezen található bármilyen ellenszer.

Kérdés, hogy ezt a statisztikát meg tudják-e majd tartani, az online éra lezárulta után is? Hiszen s1mple és a Na'Vi alig játszott mostanában a saját régióján kívül, de ugyanez elmondható az európai csapatokról is. A nemsokára kezdődő ESL One: Köln még biztosan online, régiókra bontva zajlik majd, az őszi és téli versenyek lebonyolítása viszont még kérdéses.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!