Lekr0 visszautasította a MAD Lions ajánlatát

Lekr0 visszautasította a MAD Lions ajánlatát

Mást kell keresniük a dánoknak, mert Lekr0 marad a NiP kispadján.

Rengetegen furcsállták először a NiP, majd a MAD Lions csapatát, amikor kispadra tették a legjobb játékosukat. Lekr0 lassan három, Bubzkji egy hónapja ül kispadon és bár találgatások voltak, a jövőt még nem ismeri senki.

A V4 Future Sports Festival győztes dán alakulat csúfosan leszerepelt a cs_summit 6 európai selejtezőjében, ami után Bubzkji kispadra került és hamar fellángoltak a pletykák, miszerint Lekr0-t, a NiP volt irányítóját szereznék megszerezni.

A HLTV forrásai szerint már bőven előrehaladott állapotban tartattak a megbeszélések, de az utolsó pillanatban a svéd játékos lefújta az egészet. Lekr0 visszautasította a MAD Lions ajánlatát és egyelőre inkább marad a NiP kispadján. Hogy milyen érdekütközés volt a felek között, azt nem tudni, akár az is lehet, hogy Lekr0 időközben ajánlatot kapott valamelyik másik csapattól is.

Akárhogy is, a NiP és a MAD Lions sem ülhet már sokáig a babérjain. A dánoknak jövőhéten kezdődik a 2020-as DreamHack Open Summer, augusztus 18-tól pedig jön az ESL One: Köln, ahol a MAD Lions mellett már a NiP is ott lesz. Természetesen mindkét versenyt élőben követhetitek majd az esport1tv-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!