11 600 forint helyett ingyen: Három játékot ad ingyen az Epic Games Store

11 600 forint helyett ingyen: Három játékot ad ingyen az Epic Games Store

Ezúttal nemcsak kettő, hanem egyenesen három játékot is behúzhattok ingyen az Epic Games Store oldalán.

Két hét alatt öt darab ingyenes videójáték. Nem rossz mi? Az Epic Games Store az ismertség és tripla A programok kiárusítása helyett inkább rámegy a mennyisége, de ennyi baj legyen. A következő hét napban a Baronyt, a 20XX-et és a Superbrothers: Sword & Sworcery EP-t tölthetitek le egyetlen forint ráfordítása nélkül. 

Barony

Belső nézetes RPG, amiben a pixeles szörnyek armadáin kell átverekednetek magatokat a kazamatákon egyedül, vagy társatokkal az oldalatokon. Rengeteg csapda, ellenfél, tárgy és kincs vár rátok, legyetek bármelyik classzal, a 13 választható közül. 

20XX

Egy lövöldözős platformert kaparinthattok meg, amiben csak egy cél kell, hogy a szemetek előtt lebegjen. Át kell verekednetek magatokat a folyamatosan változó pályákon, egyedül, vagy duóban. Rengeteg extra képesség is segít nektek ebben, miközben a napi és heti kihívásokat is teljesíthetitek.

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

A felfedezésre helyezték a kanadai indie fejlesztők a hangsúlyt, de a különleges kard segítségével akár varázsolhattok és harcolhattok is, ha erre kényszerítene titeket a program. A point & click irányítást könnyű elsajátítani, de fejtörők megoldása nem lesz egyszerű feladat.

Mindhárom játékot egészen augusztus 6-án 17:00-ig éritek el ingyenesen az Epic Games Store oldalán és a launcherben egyaránt. Ne feledjétek, hogy az EGS nyári vására is pörög párhuzamosan, ahol hatalmas akciók keretében húzhatjátok be a legjobb címeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti vásároltatok már játékot az Epic Games Store-ban?

  • 62 %
  • 21 %
  • 0 %
  • 17 %