Mi a helyzet Kjaerbye-vel, Lekr0-val és olofmeisterrel? - DeKay válaszol

Mi a helyzet Kjaerbye-vel, Lekr0-val és olofmeisterrel? - DeKay válaszol

Olof visszavonul vagy máshová igazol? Elmarad a riói Major?

Hosszú ideje tart már Jarek "DeKay" Lewis DeKay mailbag, azaz DeKay postaládája c. rovata, ahol Twitteren kérdezhetünk a népszerű és rendkívül jó forrásokkal rendelkező újságírótól. A legfrissebb adagban is vannak érdekes kérdések és még érdekesebb válaszok, ezek közül válogattunk.

Vannak hírek miszerint Bubzkji elhagyja a MAD Lions kötelékét. Lehetséges, hogy megszerzik majd Kjaerbye-t?

DeKay: "Én úgy tudom, hogy voltak tervek a leigazolásával kapcsolatban, de konkrét tárgyalásokra nem került sor. Nem tartom valószínűnek, hogy a MAD Lions-hoz kerül majd."

Vannak egyáltalán játékosok, akiket érdekel a North, annak ellenére is, hogy sokat csökkent már a csapat presztízse?

DeKay: "Vannak, akiket érdekelne a dolog, de sokan vannak azok is, akik visszautasították őket. Tény, hogy nincs már akkora vonzereje a Northnak, mint korábban."

A HLTV forrásai szerint Lekr0 visszautasította a MAD Lions ajánlatát. Kapott lehetőséget más csapatoktól? Van bármilyen információd, hogy kik érdeklődhetnek iránta?

DeKay: "Tekintve, hogy sokáig tartott a tárgyalás Lekr0 és a MAD Lions között, szerintem nem kapott mástól ajánlatot, egyszerűen most ez az utat választotta. Régen kaptam felőle információt, akkor még azt hallottam, hogy egy másik dán csapathoz csatlakozhat."

Bármi újdonság olof felől? Továbbra is szüneten van vagy már ki lett téve a csapatból?

DeKay: "Nem fog már visszatérni. Ha továbbra is szeretne játszani, akkor csak idő kérdése, hogy valamelyik svéd csapatban kössön ki. Ez persze teljes mértékben tőle függ."

Egyre kevesebb esély van a riói Major megrendezésére. A helyzet tükrében, Brazília elveszíti a Majort és más országba viszi a Valve vagy csak átidőzítik?

DeKay: "Szerintem pontosan erről tárgyal jelen pillanatban is a Valve és az ESL is. Én személy szerint úgy gondolom, hogy egy Majornek nem szabad online versenynek lennie és ha sokáig tart is, de ki kell várnunk az első LAN-t. Nem hiszem, hogy marad a brazíliai helyszín, ami sajnálatos mindazoknak, akik izgatottan várták már."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!