A korallpajtások terjeszkednek, segíts nekik 50 ezer XP-ért cserébe

A korallpajtások terjeszkednek, segíts nekik 50 ezer XP-ért cserébe

A Fortnite Season 3 talán legaranyosabb küldetése továbbfolytatódik.

A Fortnite küldetések különösen fontosak a játék életében, hiszen ezek teljesítésével oldhatjuk fel a Battle Pass tartalmait. Annak érdekében, hogy ne unjunk rájuk már a legelső héten, az Epic-nek folyamatosan frissen kell tartania őket. Vannak küldetéstípusok, amelyek a játék legeleje óta elkísérnek minket, például a nyiss ki x számú ládát megbízás, néha viszont igen kreatív módon egészítik ki valamilyen új megbízással a játékot.

A Chapter 2 - Season 3 során a magas vízszinttel együtt néhány vidám pajtás is érkezett, a Coral Bodies, vagyis korall haverok egy titkos küldetésként jelentek meg a sziget északi végén, és segítenünk kellett nekik felépíteni a lakóhelyüket, ők ezt pedig 25 ezer XP-vel hálálták meg. Ez a küldetés július 21-ig volt teljesíthető.

Most már elérhető a feladat következő fázisa, ahol ezúttal sziklát kell nekik szállítanunk, még pedig 300-at. Szerencsére ez sem nehéz feladat, ugyanis a kis szigetük bővelkedik benne.


Ha megépítjük nekik a piramist, akkor meg is kapjuk a 25 ezer XP-t, ám ezúttal még nem ér véget a küldetés. Van egy második szakasz is, mely során szfinxeket kell nekik faragnunk, és szintén 25 ezer XP-t ér. Ezeknek a köveknek a felkutatásához íme egy kis segítség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!