Jön az új Splinter Cell, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk

Jön az új Splinter Cell, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk

Animációs Splinter Cell sorozat készül a Netflixre.

A pár hete tartott Ubisoft Forward kapcsán újra mindenkinek eszébe jutott a Splinter Cell, a cég egyik legendás szériája, ami már évek óta pihen. A Blacklist 2013-ben jelent meg, de maradjunk annyiban, hogy az meg sem történt és az utolsó Splinter Cell játék a 2010-es Conviction.

Akkor sem kaptunk új bejelentést, ami feltámasztotta volna a szériát, így továbbra is marad a reménykedés, hogy a Ubisoft nem tett le végleg a Tom Clancy nevével fémjelzett Splinter Cellről. A Variety értesülése szerint szó sincs erről, ám mielőtt bontanánk a pezsgőt, sajnos nem egy új játékot lepleztek le.

A források szerint egy animációs Splinter Cell sorozat van készülőben Netflixre, méghozzá a John Wick filmek írójának, Derek Kolstadnak a produceri felügyelete alatt. Sok részletet nem tudunk a projektről, hiszen annak létezését, a Ubisoft, a Netflix és Kolstad sem erősítette meg.

Azt viszont már tudni véli a Variety, hogy nagyon bíznak a sorozat sikerében és rögtön két évadot is berendeltek belőle, összesen 16 epizóddal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!