Hirdetés

Skull & Bones, Beyond Good & Evil 2, R6: Quarantine - Amik kimaradtak a tegnapi Ubisoft Forward kínálatából

Bőven van még játék a Ubisoft tarsolyában, lassan ideje lenne hallanunk ezek felől is.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi League of Legends

LEC 2020 Summer Split 8. hét 1. nap (G2 Esports vs SK Gaming)

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények a tegnap esti Ubisoft Forward eseményről. Van aki már csak a Far Cry 6 valóban hangulatos előzetese miatt is elejtette az állát, de vannak, akik többet vártak, szerettek volna hallani a Ubisoft hosszútávú terveiről is, nem csak azokról a játékokról, amik a következő egy éven belül jelennek majd meg.

Skull & Bones

A Sea of Thieves nemrég jelent meg Steamen is és bár megjelenése óta jó pár frissítést megélt már, sokak tetszését továbbra sem nyeri el, szegényes tartalma miatt. Nekik jelenthet majd megoldást a Ubisoft kalózos játéka, amit a 2017-es E3 alkalmával jelentettek be, de sok részletet azóta sem árultak el róla. A tegnapi Forward felhozatalából is kimaradt.

Gods & Monsters

A görög mitológia lényeit felvonultató játék első játszható verzióját eredetileg még 2020-ra tervezték, a tavalyi E3 óta viszont nagy a csend a projekt körül. Az eddigiek alapján egy szórakoztató, tartalmas és meseszép játéknak tűnik, ami nagyban hasonlíthat a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-hoz. Kérdés, hogy erre is hány évet kell még várnunk?

Prince of Persia és Tom Clancy's Splinter Cell

Mindkét cím hosszú idő óta pihen már a Ubisoft fiókjaiban, különösen a PoP. Mindig felizzanak a remények, ha arról van szó, hogy a francia cég valamilyen esemény keretein belül a játékairól fog beszélni, de eddig mindig csalódnunk kellett. Sajnos tegnap sem kaptunk meglepetést PoP vagy Splinter Cell bejelentést.

(forrás: cajadebotin.com)

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • NukuProfilName 24 napja
    Nekem tetszett az esemény
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 24 napja
    Nekem is tetszett az esemény
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés