Visszatér a Brothers in Arms széria, de nem úgy ahogy először gondolnánk

Visszatér a Brothers in Arms széria, de nem úgy ahogy először gondolnánk

TV sorozat készül a legendás FPS szériából.

A Ubisot a héten elénk tárta valószínűleg minden idők leghosszabb teaser trailert. Az új Assassin's Creed első leleplezése 8 órán keresztül zajlott, ezalatt Boss Logic rajzolta meg az új AC játék első teaser képét. Azóta már láthattuk az első előzetest is, most viszont a Ubisoft és régebbi szériájáról lesz szó.

Az első Brothers in Arms játék 2005-ben jelent meg és ellentétben a már akkor is hatalmas népszerűségnek örvendő Call of Duty szériával, a BiA egy olyan második világháborús FPS volt, ami a jól megírt karakterekre és történetre koncentrált. Mindemellett a játékmenet is újítani próbált azzal, hogy nem egy terminátorként funkcionáló egyszemélyes hadsereget irányítottunk, hanem egy maroknyi katonát, akikkel csak akkor győzedelmeskedhettük az adott pályán, ha a ravasz meghúzása előtt felmérjük a terepet, kialakítjuk a megfelelő taktikát és felkészülten csapunk le a virtuális német katonákra.

A széria fő darabjainak számító trilógia rendkívül szórakoztató és izgalmas volt, de ma már 12 éve, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway megjelent. Ennek ellenére mégis úgy tűnik, hogy van még erő a Gearbox játékában, ha nem is egy új részt, de egy TV sorozatot mindenképpen kapunk a jövőben.

Erről pár napja érkezett hivatalos bejelentés és bár részletes információkat nem árultak el projektről, néhány a produkció mögött álló nevet már ismerünk. Ilyen például Scott Rosenbaum, aki a showrunneri széket foglalja majd el és olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Chuck vagy Az alvilág királynője. A sorozat elkészítésében producerként szerepel majd Jean-Julien Baronnet, a BiA játékokon is dolgozó Sean Haran, de még a Gearbox vezetője, Randy Pitchford is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!