21 500 forint helyett ingyen: Három játék vár rád limitált ideig!

Próbál kompenzálni az Epic Games Store az utóbbi időben kicsit elhanyagolt ingyenes játékok kapcsán.

A Conan Exile és a The Escapists 2 is rejtélyes módon eltűnt az ingyenes Epic Games Store játékokat tartalmazó polcról, előbbiről azóta sem beszélt az Epic, utóbbi azonban ismét feltűnt. A "Prison Break" szimulátor mellé a Killing Floor 2 és a Lifeless Planet: Premier Edition is csatlakozott, hogy limitált ideig 0 forintért kerüljenek bele a kosaradba.

The Escapists 2

Úgy tűnik, hogy sikerült az Epic Gamesnek megoldani a problémát, ami néhány hete lépett fel a The Escapists 2 kapcsán. Most már semmi sem állhat a börtönös játék második felvonásának útjába, csak rajtad múlik, hogy meg tudsz-e szökni az egyre szigorúbban őrzött büntetés-végrehajtási intézetekből.

Lifeless Planet: Premier Edition

Egy távoli bolygón kell feltérképezned a vidéket, hogy az élet nyomaira bukkanj. A játékmenet lassú és nem túl összetett, azonban a történet kellően izgalmas ahhoz, hogy ne engedjen elszabadulni a játéktól. Egy sci-fi kalandról van szó, ami rengeteg meglepetést tartogat még az avatott felfedezők számára is.

Killing Floor 2

A Killing Floor folytatása továbbra sem akar másról szólni, mint egy hatalmas hentelésről, A hordákban támadó zombik leküzdése nem egyszerű feladat, szükség van a taktikázásra és a folyamatos kommunikációra. A rengeteg fegyver, a véget nem érő robbanások és az eltérő classok gondoskodnak arról, hogy akár több tucat órán keresztül is kiválóan szórakozz.

Mindhárom játékot egészen 2020. július 16-án 17:00-ig van lehetőséged letölteni ingyen, utána sajnos fizetni kell értük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!