Alap funkciók híján a Plunder mód a csalók paradicsomává válhat

Alap funkciók híján a Plunder mód a csalók paradicsomává válhat

Alap funkciók híján az új szezonban visszatérő Plunder mód jelentős negatív visszhangot váltott ki a közösségen belül.

A közösség ugyanis kiakadt, méghozzá jogosan. Ugyan a Plunder móddal alapjáraton semmi gond nincs, hiszen egy pörgős játékmódról beszélünk, ahol a fegyvereinket is szép ütemben fejleszthetjük, de olyan alap funkciók hiányoznak belőle, mint a killcam, ami egy kulcsfontosságú eleme a csalók elleni harcnak.

Mivel az Infinity Ward egyelőre képtelen érdemben fellépni az egyre elhatalmasodó csaló problémával szemben, ezért különösképpen dühítő ennek az alap funkciónak a hiánya -illetve sokkal inkább inkonzisztens működése-, hiszen így a lelőtt játékosoknak esélyük sincs bizonyítani igazukat.

Ahogy Xenoborg007 bejegyzése is rávilágít, nincs érv amellett, hogy miért ne kaphatna láthatná minden halál az ellenfél szemszögéből az eseményeket, ami amellett, hogy a csalók számára egy kiskaput, plusz lehetőséget jelent, a feszültséget is drasztikusan növeli közösségen belül. 

Remélhetőleg az Infinity Ward csapata meghallja a játékosok panaszát, és az ötödik szezon augusztus 5-ei rajtjára orvosolják a problémát. Az említett dátum nemcsak a Warzone játékosok számára lehet fontos, hanem az összes CoD rajongónak, hiszen sokan az új Call of Duty játék bejelentését is erre a napra datálják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!