A DreamHack rendezi az ősz utolsó RMR-es versenyét!

A DreamHack rendezi az ősz utolsó RMR-es versenyét!

Egyre közelebb vagyunk a Majorhöz, ami igazából csak lóg a levegőben.

Rendkívül hangulatos videóval mutatkozott ma be a 2020-as IEM New York, ami bár nagy meccseket ígér, sajnos ez is egy online verseny lesz. A Nagy Almában az NA és CIS csapatok gyűjthetnek majd RMR pontokat, az európai csapatoknak máshol lesz az utolsó esélyük bejutni a Majorre.

Már ha egyáltalán lesz Major, hiszen Brazíliában tombol a koronavírus, aligha lenne biztonságos a riói torna. Azt még egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a Major sorsa, de az biztos, hogy a kvázi selejtezők, az RMR versenyek meg lesznek tartva az ősszel is. Az IEM New York bejelentése után pedig azt is elárulta a Valve, hogy ki rendezheti az utolsó RMR pontos európai megmérettetést.

A DreamHacké a megtiszteltetés, akik az ESL és a Beyond the Summit után tarthatnak RMR versenyt, ami gyakorlatilag egy felturbózott Minornak is tekinthető. Hogy pontosan melyik DH versenyen osztanak majd Major beülőt érő pontokat, még nem tudni, ahogy azt sem, hogy pontosan mikor kerül megrendezésre, de valószínűleg szeptemberben vagy októberben kerülhet rá sor.

A legjobb 11 európai csapat juthat majd ki a Majorre, persze az RMR helyezésüktől függ majd, hogy a Major melyik szakaszában kezdenek. Ugyan vannak már szinte biztosra vehető továbbjutók, sok csapat javíthat még, köztük olyan legendás alakulatok is, mint a fnatic vagy a mousesports. Karriganékhez hasonlóan, többek között a Complexity sincs túl jó helyzetben, újfent csúfos bukás lenne a csapat számára, ha még csak ki sem jutnának a Majorre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!