Hirdetés

Ninja Hollywood felé kacsingat

Nincs már Mixer és Ninjának nincs már exkluzív szerződése. A streamet végleg tuti nem hagyja abba, de egyelőre másfelé kacsingat.

Hirdetés

Sokakat meglepetésként ért, hogy a Mixer a nyár elején bedobta a törölközőt és bejelentette, hogy beszünteti a működését. Kevesen gondolták, hogy a fiatal stream platform ilyen gyorsan tönkremegy, főleg ha figyelembe vesszük, hogy korábban horror pénzekért szerződtették shroudot és Ninját, akik a zárási bejelentés után úgy döntöttek nem mennek át a Facebookhoz, inkább azt választották, hogy vásárolják ki őket. 

Azóta a két népszerű streamer nem sokat hallatott magáról, ami mondjuk érthető, hiszen mindkettőjük bankszámlája jelentősen megugrott, ezek után nem is túl erős, hogy kivesznek némi 'szabadságot'. Azonban nemrég Ninja a Hollywood Reporter hasbjain jelent meg, ahol elmondta, hogy a gaming mindig a szenvedélye maradt, de most szívesen kipróbálná magát máshol is.

"Ebben a pillanatban akármi és minden érdekel, ami Hollywood környékén van. Filmek, rajzfilmek és akár a szinkron is szóba jöhet."

Egyébként Ninja már meg is tette az első lépéseket, hiszen nemrég magát alakította Ryan Reynolds, Free Guy című filmjében, ami december körül kerül majd a mozikba. Illetve feltűnt az Álarcos Énekes amerikai verziójában is, ahol rövidre sikerült a szereplése, hiszen az első kör után kiesett.

Blevins elmondása alapján elvileg folyamatosan kapja a forgatókönyveket és perpillanat megteheti, hogy megkeresi a legjobbat. Sőt még az is felröppent, hogy a saját ötletein dolgozik. Azért az tuti, hogy megnéznénk egy Ninja által írt filmet, amiben ő a főszereplő és ő is rendezte.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • bentseh 1 éve
    Kacsintgat*
    0 0 Válasz
  • hun_hetek 1 éve
    Kíváncsi leszek hol folytatja
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés