Nézd az EsportGurut, teljesítsd a lépeseket, nyerj gaming monitort és routert!

Néhány egyszerű feladat teljesítésével megnyerheted az ASUS gaming monitort és a gaming routert.

A LoL RP után újabb értékes ajándékok üthetik a markod. Az EsportGuru és a Konzolvilág közös nyereményjátékában a legszerencsésebbek között gazdára talál 1 darab ASUS VG278QF Gaming Monitor és 1 darab RT-AC86U Dual Band Gigabit WiFi Gaming Router. Pofonegyszerű feladatokat kell csak teljesítened, hogy megadd magadnak az esélyt az értékes perifériák bezsebelésére!

1. lépés: Regisztrálj a mindiGO TV-re!

Az EsportGuru adásait csak úgy nézheted, ha érvényes regisztrációval rendelkezel a mindiGO TV oldalán. Az ingyenes regisztrációhoz felhasználhatod a Google és Facebook fiókodat, valamint az email címedet is. Néhány kattintás az egész, utána már nézheted is az EsportGuru adásait élőben, sőt akár vissza is nézheted a korábbi műsorokat.

2. lépés: Keresd fel az EsportGuru csatornát és nézd az adásokat!

Írd be a fenti keresőbe az "esportguru" nevét, vagy válaszd ki a videók közül a régebbi adásokat. Élőben és felvételről is nézheted az izgalmas e-sport közvetítéseket, sőt akár érdekes beszélgetéseket is hallgathatsz a legfrissebb gaming és e-sport témákról.

3. lépés: Kapd el a pillanatot!

Ha bármelyik adásban meglátod a konzolvilágos/monitoros/routeres nyereményjátékot, akkor nyomd meg a képernyőmentés gombot, amin látszódik az adásban szereplő felugró kép, valamint a jobb felső sarokban a felhasználóneved. Mobilról is lehetőséged van nyerni, ebben az esetben egy képet küldj a neveddel és egyet az adásképpel, amin jól kivehető a beúszó popup.

4. lépés: Küldd el a képet a megadott e-mail-címre! 

Ha mindennel megvagy, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni a képe(ke)t az esportguru@esport1.hu e-mail-címre.

További információkért a szabályzatot keresd fel.

Sok szerencsét!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!