Hirdetés

Megérkezett az 1.10: Lengyel tankok, új térkép, buffok és nerfek

Mától az éles szerveren is kipróbálhatóvá válik az új lengyel tank ág, a buffolt és nerfek harckocsik, ezenkívül új térkép és kommunikációs rendszer is érkezik a játékba.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Augusztus 4-étől játszható 2020 legnagyobb World of Tanks frissítése, ami többek között egy új tank ágat, új térképet, új kommunikáció rendszert, továbbá jármű és pálya újraegyensúlyozásokat hozott a játékba, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat az új patch kapcsán.

Felszerelések 2.0

Nemcsak a régiek rendszerét dolgozták újra, de kaptunk néhány új, egyedi felszerelést is, amikkel még hatékonyabbá tehetjük tankjainkat.

Új lengyel közepes tank ág

Ugyan eleinte csak töltelék tankok vannak az ágon, de a CS-63 valószínűleg mindenkit kárpótol a kisebb tierűek szürkeségéért.

Pearl River visszatér

Ugyan a 0.9.10-ben eltávolították a térképet a játékból, de az 1.10-ben megújult formában tér vissza ez a keleties hangulatú nyári pálya.

Jármű újraegyensúlyozások

A Progetto 65 és az Object 430U ágán lévő harckocsik egyértelműen megszívják, ugyanakkor az E 100, IS-4 és T110E5 ága kifejezetten jól jár a módosításokkal. Természetesen a már régóta várt kerekes nerf is megérkezett.

Újradolgozott harci kommunikációs rendszer

Még hatékonyabb kommunikációs rendszer érkezett a játékba, amivel már nemcsak a szektort leszünk képesek meghatározni, hanem a pontos területet is, ahová mennünk kell, vagy ahol ellenséges tankot észleltünk.

Új kötvényszerzési rendszer

Minél többet játszotok, annál több kötvényt szerezhettek az 1.10-ben, ugyanis már nemcsak a kitüntetésekért, hanem a teljesítmény alapján is jutalmaz a játék.

Visszatér az Acélvadász játékmód

A World of Tanks Battle Royale módja négy hétig játszható lesz egy-egy hetes ciklusokra bontva, amelynek első szakasz még augusztusban indul.

Nektek hogy tetszik az 1.10-es frissítés? Meg vagytok elégedve a fejlesztésekkel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • KalaKFT 1 hónapja
  Hát én nem tudom de (szerintem) semmi értelme nem volt ennek a kerekes nerf-nek. Nekem a kezdetektől fogva nem volt bajom a kerekesekkel. Jó néha volt, hogy téptem a hajam miatta de összességében nincs bajom velük. Aki tud egy kicsit is célozni az el tudja lőni simán. Amúgy is a legtöbben azok sírnak akiknek nincs meg az EBR. Azoknak csak annyit tudok mondani, hogy húzza ki és játsszon vele. Ha van egy kis érzéke hozzá, akkor még élvezni is fogja s talán megváltozik a véleménye. Másképp az EBR úgy volt jó ahogy eredetiben megalkotta a WG. Így is már az elején kapott nerf-et. Csökkentették a sebesség 105-ről 95-re plusz kivették a motorfelpörgetés módot. Remélem nem kapnak több nerf-et a kerekesek.
  0 2 Válasz
  • nyisa70 1 hónapja KalaKFT
   Nem a gumi kerekesekkel van baj, maga az egész játékkal, annyira lejt hogy az már fáj a a sok ***ség amit művel a játék. És ez egyre rosszabb minél kevesebb játékos van. És kit szívat a szerver jobban a kevésbé fizetős egyéneket vagy az egyáltalán nem fizetős harcosokat. Ráadásnak ilyen olcsó dumát rossz napom van ha nem megy a játék. Ja meg lépj a másik szerverre, 1-2 óra pihi,és ugyan olyan sz@r maradt.
   0 1 Válasz
   • veteo 1 hónapja nyisa70
    Folyamatosan tolod ezt a fizetős/nemfizetős, direkt szivat a játék szöveget, meg szar az egész. Ki kényszerit arra, hogy játszd ezt a játékot? felejtsd el, keress egy jobbat, oszt hajrá. Vagy csinálj egy jobbat, ha annyira tudod. Unalmas ez a szöveg minden cikk alatt...
    0 2 Válasz
    • nyisa70 1 hónapja veteo
     Téged is ki *** kérdezett akkor csíra, meg ha unalmas akkor mért olvasod el vagy bassza az igazság a csőrödet? Írtam előzőleg csak a hülyék és fizetősök nem veszik észre a manipulációt, de te egyben a kettő, mert még az értékelésed is szarabb mint az enyém.
     0 1 Válasz
     • veteo 1 hónapja nyisa70
      Nem tudom mikor mész 2. osztályba, mert már ott tanítanak szövegértést. Sehol sem emlitettem, hogy mi a véleményem a véleményedről. 1 kérdést tettem fel, hogy miért játszol egy ennyire manipulatív, szar játékkal? Az értékelésről meg nem beszélnék, míg nem a saját niccedet használod a kommenteléshez... Igy bárki állíthatja, hogy unicum...
      0 1 Válasz
      • nyisa70 1 hónapja veteo
       Ha már említed az unicum játékost, kérdezem én, mikortól számít valaki annak? Vagy szerinted csak nálad már csak azok lehetnek jobbak.
       0 0 Válasz
 • POM_POM_POM_POM_POM 1 hónapja
  a ruszkiknak sikerült a lengyeleket megajándékozni a leggyengébb játékban található 8-as közepes tankkal. papir,de legalább lassú és a lövedékeinél még egy légy is hamarabb elérné a beirányzott célt és többször célba érne mint ennek a lövedékei.
  0 0 Válasz
 • balintfan 1 hónapja
  A progetto nerfnek semmi értelme, csak szétb*szták vele a tankot, ami közel sem volt op. Pearl river jónak tűnik, habár eddig összesen egyszer dobott rá, a kommunikációs dolog tetszik, csak így már sajnos nem lehet pingelni ezerszer a másikat. Felszerelésekben semmi extra nem változott, nagyrészt ugyanazok vannak használva.
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 14 napja
  úristen
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés