Kész az új Team Liquid!

A Liquid már meg is találta nitr0 helyettesítőjét.

Pár napja csak annak, hogy a Liquid megvált egyik legrégebbi és legsokoldalúbb játékosától, nitr0tól. Sokáig nem gondolkodhattak az új igazolásukon, hiszen most hétvégén már játszaniuk kell a 2020-as DreamHack Open Summer keretein belül.

Azt már korábban is tudtuk, hogy ezen a versenyen a Triumph csapatából érkező Michael "Grim" Wince játszik majd a Liquid színeiben, de mint kiderült, nem csak erről az egy eseményről van szó. Grim hivatalosan is a Liquid új játékosa!

Többen gondolhatnák, hogy nem lesz könnyű dolga, azonnal a világ legjobbjai ellen kell bizonyítania, pedig ha valaki, akkor Grim az, aki szinte azonnal megállja majd a helyét. Szinte, hiszen bár korábbi csapata a Triumph nem az amerikai CS:GO ékköve, 46. helyen állnak csupán a HLTV ranglistáján, Grim többször megmutatta már magát. 

A cs_summit 6 és a BLAST Premier Showdown alatt is a Triumph legjobbja volt, ráadásul olyan ellenfelek ellen, mint az MiBR, az Evil Geniuses vagy a 100 Thieves. Nagy lehetőséget lát a Liquid a 19 éves játékosban, aki már most szombaton bizonyíthatja is tehetségét. A DH Open Summer A csoportjában kezd majd a Liquid, ahol egyébként ott van a Triumph is, könnyen lehet, hogy Grimnek korábbi csapata ellen is játszania kell majd.
A DreamHack Open Summer európai mérkőzéseit most is követhetiek majd az Esport1 TV-n, a szombati meccseket ITT, a vasárnapiakat pedig ITT nézhetitek majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!