LoL: Szabadságra mennek a Riotnál, kevesebb tartalom érkezik egy darabig

Rengeteg vasat tart tűzbe a Riot Games, nem véletlen szorulnak rá az alkalmazottak egy "töltőkörre".

A League of Legends mellett rengeteg erőforrást fordít a Riot Games arra, hogy a Teamfight Tactics, a Legends of Runeterra és a VALORANT is kifogástalanul fejlődjön hétről hétre. Az új játékok még több erőforrást igényelnek, ami további megterhelő munkafolyamatokkal jár. Ezért is döntött úgy a fejlesztő-kiadó vállalat, hogy egy hétre teljesen leállítják a munkát. Pontosan tudják a vezetőségben is, hogy a COVID-19 miatt kialakult otthoni munkakörülmények hosszú távon nem egészségesek, mivel összemosódnak a határok a szabadidő-munka-család hármasában. 

Augusztus 10-től leállítanak mindent, ami azt jelenti, hogy a 10.17-es LoL frissítés jóval kisebb lesz majd, mint az előzőek voltak, továbbá a többi játékban is kisebb csúszásokkal érkeznek majd az újabb tartalmak. Természetesen a szerverek továbbra is üzemelnek majd, valamint az alvállalkozóknak kiadott feladatok sem kerülnek a fiókba, de a központban masszív szabadságolásokra kell számítani.

A bejelentéssel párhuzamosan nem aprózta el a Riot, mivel kidobták League of Legendsben az eddigi legnagyobb patchet, a 10.16-ost, valamint VALORANTban beemelték a kliensbe az Act II-t, Runeterrában az 1.7-es update-tel készültek a kártyásoknak. A közvetítések terén sincs pihenés, az LEC 2020-as nyári szakaszának utolsó hétvégéjén 15 összecsapást követhettek élőben, magyar nyelven.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!