Pasha visszatért! - De sajnos nem úgy, ahogy szeretnénk

Pasha visszatért! - De sajnos nem úgy, ahogy szeretnénk

Két nap alatt két új taggal bővült a Team Liquid.

Alig tettük túl magunkat azon, hogy nitr0 nem tagja többé a Liquidnek, itt az újabb változás a csapat körül. Persze megijedni nem kell, ezúttal nem elment, hanem Grimhez hasonlóan jött valaki, ráadásul nem is akárki!

Ha egy valakit kellene kiemelnünk a Counter-Strike legendái közül, akkor az nagy eséllyel pasha lenne. Nehéz mást mondani, akinek a neve és arca is ennyire összeforrt a CS-vel, az e-sporttal. A Major győztes lengyel ex-játékosért tömegek rajonganak még ma is, nem véletlenül. Pashánál viccesebb, jószívűbb, őszintébb és szerethetőbb figurát még nem élt meg a CS, a magyar szurkolók is találkozhattak már vele személyesen is, hiszen 2018-ban játékosként, 2019-ben pedig meghívott vendégként vett részt a V4 Future Sports Festivalon.

Játékosként már másfél éve nem aktív, de most új csapatra talált. Papito a Team Liquidhez csatlakozott, de persze nem játékosként, nem arról van szó, hogy már akár a hétvégi DreamHack Open Summer alatt is a kezdő ötösben látnánk. Pasha streamerként lett tagja a Liquid családjának, akik most az Atlanti-óceán túloldalára kacsintgatnak és a lengyel veteránnal is az európai szurkolókat, az európai Liquid fanokat szeretnék megszólítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!