5200 forint helyett ingyen: Üzemeltess egy különleges raktárat!

5200 forint helyett ingyen: Üzemeltess egy különleges raktárat!

Egy 2019-ben megjelent videójátékot kínál ingyen az Epic Games Store.

A legutóbbi hét napban három játékra is lecsaphattál az Epic Games Store jóvoltából, ezúttal kicsit visszafogta magát a Fortnite fejlesztője. Nem kell azonban rögtön keseregni, ugyanis a Wilmot's Warehouse egy kiváló 2019-es puzzle videójáték, amivel kiválóan szórakozhatsz, ha szereted a pörgős, de mégis gondolkodós címeket.

Wilmot's Warehouse

A címéből egyből következtethetsz, hogy itt bizony egy raktárban játszódó kalandról lesz szó. A különböző dolgokat nem árt, ha megfelelő rendszerben tartod, mivel az emberek kívánságait egyre nehezebb lesz teljesítened, ha káosz uralkodik a hatalmas helyiségben. 500 különböző tárolható termék és kétjátékos mód is rejtőzik ebben a különleges programban. Wilmottal tologathatod, szortírozhatod, válogathatod és pakolgathatod az árukat, amelyeket a kiszolgáló ablakon keresztül oszthatsz szét a megrendelők között. A cél, hogy minél gyorsabban és pontosabban dolgozz, amiért bezsebelheted a csillagokat. Ezekkel a jutalmakkal fejlesztheted tovább a raktárat, hogy minél jobban megkönnyítsd a saját munkafolyamataidat.

Ahogy azt már megszokhattad, ezúttal is hét nap áll rendelkezésre arra, hogy az ingyenes játékot hozzáadd a könyvtáradhoz. Utána lecserélődik a kínálat, amivel a Wilmot's Warehouse visszakerül a pénzért megvásárolható címek polcára. Addig is mindenképp nézz körbe a Humble Bundle oldalán, ahol hatalmas kedvezménnyel, szuperolcsón veheted meg a Bohemia Interactive fejlesztőcsapat legjobb játékait, többek között az Arma 3-at és a DayZ-t is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!